24 aprilie 2024
Exclusivitate: IMAGINI ŞOCANTE! Femeie sfâşiată de câini, pe câmp, lângă Răcari

Exclusivitate: IMAGINI ŞOCANTE! Femeie sfâşiată de câini, pe câmp, lângă Răcari

O femeie, de 44 de ani, din Ghergani, langa Racari, a ajuns la spital dupa ce a fost atacata de mai multi caini, pe un camp.

Victima sustine ca animalele erau insotite de stapanul lor care, insa, n-ar fi miscat niciun deget ca sa indeparteze pericolul.

Femeia povesteste ca strangea lemne de pe camp cand un vecin, profesor in localitate – a iesit cu cainii la plimbare. “A zis ca de ce am venit pe camp. L-a muscat si pe el. Noroc ca a venit un cetatean cu sapa si inca unul. Ca daca nu veneau ei eram terminata. Si practic, sub ochii dansului, ai stapanului? Da, da. Daca el dadea gura de prima data nu se intampla nimica”, ne-a declarat Mariana Simulescu. .

“Au sarit cinci caini mari pe ea, maidanezi! Au muscat-o la gat, pe toata mana stanga, la antebratul drept, de spate, decat de fata nu e muscata, in rest 90 la suta din corp e muscata”, ne-a declarat Andrei, fiul victimei.

Tipetele femeii au fost auzite de un vecin care a venit imediat la fata locului sa vada ce s-a intamplat.

“Pacienta a fost adusa de ambulanta. Prezinta multiple plagi la nivelul ambelor brate”, ne-a precizat dr.Carmen Marcu, medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte.

Si proprietarul cainilor a ajuns la spital cu rani provocate de animale. Sotia lui sustine ca nu cainii familiei au atacat.

“Nu cainele meu a muscat-o, ci un caine din gradini care umbla prin gradina, pe care il stie si ea. D-na spune ca sunt cainii dvs… Pai au fost si cainii mei, dar nu cainii mei au muscat-o”, sustine Eugenia Livede.

“Am anuntat organele in drept si au luat masurile care se impun in cazurile acestea”, ne-a precizat Marian Manu, viceprimarul orasului Racari.

Politsitii au deschis un dosar penal pe numele profesorului pentru ca nu si-ar fi supravegheat cainii.

In urma cercetarilor ramane de stabilit daca animalele lui sunt cele care care au si atacat

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial