20 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! Ţi se face părul măciucă! L-au ameninţat că-i LINŞEAZĂ familia dacă scoate o vorbă la poliţie!

EXCLUSIVITATE! Ţi se face părul măciucă! L-au ameninţat că-i LINŞEAZĂ familia dacă scoate o vorbă la poliţie!

“Daca depui plangere la politie impotriva noastra iti nenorocim sotia si cei doi copii mici!”

Este amenintarea de moarte pe care patronul unor magazine din Ocnita sustine ca a primit-o din partea unor indivizi extrem de violenti.

Omul povesteste ca in urma cu cateva zile a mancat o bataie sora cu moartea, chiar in timp ce se afla intr-unul din magazinele pe care le detine, iar apoi ar fi fost si jefuit de 4000 de lei.

Nu a reclamat nimic pana acum oamenilor legii, de teama ca familia lui ar putea avea de suferit din cauza atacatorilor si spune ca nu stie ce sa mai faca sa scape de raufacatori.

“Am aici, in partea de jos, un hematom ce nu ma lasa sa mananc, cu un corp dur, metal, dantura este distrusa!”

“M-a lovit cu un corp dur, banuiesc ca pumnal, n-am mai putut sa vad, am ametit. Ma ameninta, au venit acasa la mine, la familie, sa renunt la acest caz, daca nu renunt imi maltrateaza familia!”, a declarat Gheorghe Zamfira pentru MariusBUGA.ro

“De ce va este teama in acest moment? De ei, ca eu merg la magazinul acela si normal ca-mi este frica sa nu apara acolo. Ce v-au transmis? Ca daca nu-si retrage plangerea o sa incerce din nou sa atace, sa sparga magazinul. Ii ameninta si pe copii? Si pe copii, da”, ne-a spus sotia patronului.

Cei doi soti au doi baieti, de 12 si 16 ani. De cand s-a intamplat scandalul ei spun ca stau cu frica-n san sa nu se intample ceva si mai rau. Patronul spune ca daca nu aparea cel care detine cladirea unde are magazinul ar fi putut sa fie mort.

“Era jos, marfa peste el, cantarul peste el, cam o jumatate de litru de sange era pe jos. Gigele, cine m-a batut? nu stiu, am fost in partea cealalta…”, povesteste Gheorghe Bunescu.

“Plin de sange, buza plesnita, nu mai putea sa mai vorbeasca, eu nu l-am cunoscut cand l-am vazut! Ce a fost pe el era dezastru, imi era frica sa ma uit inspre el, ziceai ca e un cadavru!”, ne-a marturisit Veronica Badicioiu.

Politistii spun ca i-au identificat pe atacatori, dar ca deocamdata nu au luat nicio masura impotriva lor. Oamenii legii continua insa cercetarile, iar daca se va dovedi ca respectivii l-au si jefuit pe patron si ii si ameninta familia cu moartea acestia risca ani grei dupa gratii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial