2 mai 2024
Campania “Tu decizi, votează legal” a ajuns în sudul judeţului

Campania “Tu decizi, votează legal” a ajuns în sudul judeţului

COMUNICAT DE PRESĂ

Campania de informare continuă în judeţul Dâmboviţa!

Tu decizi, votează legal!

Poliţiştii dâmboviţeni, împreună cu reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa au avut o prezenţă activă în stradă, continuând activitatea de informare a cetăţenilor în cadrul campaniei „ Tu decizi! Votează legal!”.

Activitatea a avut loc în partea de sud a judeţului Dâmboviţa, respectiv pe raza localităţilor Găeşti, Picior de Munte, Dragodana, Petreşti şi Valea Mare unde, cu această ocazie, reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor au împărţit peste 700 de pliante ale campaniei cetăţenilor.

Aceştia au fost informaţi cu privire la faptele ce constituie contravenţii şi infracţiuni în baza Legii 35/2008, pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului.

Campania de informare şi conştientizare a cetăţenilor împotriva fraudelor electorale va continua până duminică, 09 decembrie 2012, cetăţenii fiind informaţi că pentru a sesiza o faptă de încălcare a prevederilor legislaţiei electorale, pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112.

CENTRUL JUDEŢEAN DE COMUNICARE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial