19 aprilie 2024
Exclusivitate! Aceştia sunt indivizii care i-au bătut pe drumarii de la Răcari! VIDEO

Exclusivitate! Aceştia sunt indivizii care i-au bătut pe drumarii de la Răcari! VIDEO

dru4Politistii din judetul Dambovita au retinut si cer arestarea preventiva a cinci barbati suspectati ca au batut doi muncitori ai unei firme de asfaltari care lucrau la repararea unui drum si care nu i-au lasat sa treaca cu autoturismul.

dru2Drumarii au fost transportati imediat la spital pentru ingrijiri medicale. Iar suspectii au fost retinuti pentru 24 de ore. Scenele s-au derulat pe un drum judetean in localitatea Racari.

druMuncitorii lucrau la asfaltarea soselei cand padurarul si cei patru ciobani, cu varste cuprinse intre 30 si 56 de ani, s-au apropiat cu doua masini.

dru5Barbatii au cerut insistent sa fie lasati sa isi continue traseul pe tronsonul aflat in lucru. Drumarii insa i-au sfatuit sa mearga pe ruta ocolitoare, moment in care indivizii ar fi izbucnit. dru6Cei doi drumari au suferit rani la cap si la maini si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Nu au ramas insa internati.

dru1Rudele suspectilor au ajuns si ele in fata postului de politie si sustin ca apropiatii lor sunt nedreptatiti. “Are 5 copii si l-a luat degeaba, domne, n-a facut nimic! A trecut pe drum baiatul meu si n-a facut nimic”, spune sotia unuia dintre cei reinuti. “Ei au sarit la ei, nu i-au dat voie sa treaca.”

dru7Politistii spun ca au suficiente probe astfel incat i-au retinut pe cei cinci suspecti pentru 24 de ore, intr-un dosar penal pentru loviri si alte violente, dar si pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial