28 aprilie 2024
Alt impact violent în intersecţia de la Nisipuri. Un şofer a fost rănit după ce un microbuz de marfă nu i-a acordat prioritate. Camerele de supraveghere au surprins totul

Alt impact violent în intersecţia de la Nisipuri. Un şofer a fost rănit după ce un microbuz de marfă nu i-a acordat prioritate. Camerele de supraveghere au surprins totul

Un nou impact violent s-a produs, aseară, în intersecţia de la Nisipuri, cu Drumul Naţional 72.

Un şofer, de 55 de ani, a fost rănit după ce maşina sa a intrat în plin într-un microbuz de marfă care nu i-a acordat prioritate.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins totul.

În imagini se vede cum pe drumul naţional, dinspre Ploieşti spre Răzvad, trece un tir, apoi microbuzul de marfă, care venea dinspre Moreni, nu rămâne la STOP şi dă să traverseze spre Nisipuri.

În acelaşi timp, o maşină care venea dinspre Răzvad, pe DN 72, nu mai apucă să frâneze şi loveşte în plin microbuzul intrat în intersecţie.

Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul a fost cât pe ce să se răstoarne. Se vede în imagini cum după ce este lovit, microbuzul se ridică pe două roţi, apoi revine pe asfalt.

Ceilalţi şoferi aflaţi în trafic se opresc şi merg repede spre şoferul rănit.

Oamenii au chemat la faţa locului echipajele de prim-ajutor, iar cel rănit a fost transportat la spital.

“Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 50 de ani, din județul Alba, în timp ce ar fi condus o autoutilitară, la intersecția drumul județean 720 B cu drumul național 72, în afara localității Nisipurile, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Acest nou accident vine la doar două zile de la ultima tamponare produsă aici. Şoferii se plâng continuu, de ani buni, că în această intersecţie ar trebui să fie montaţi mai mulţi stâlpi de electricitate, pentru ca vizibilitatea în zonă să fie cât mai bună, să fie construit un sens giratoriu sau măcar să fie montate limitatoare de viteză.

Factorii responsabili au tot promis măsuri, dar nu au făcut nimic. Doar accidentele se ţin lanţ.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial