19 aprilie 2024
EXCLUSIV! TRIUNGHI AMOROS DE BELEA! Şi-a prins nevasta-n pat cu… vără-su’! Şoc – s-au băgat toţi trei sub plapumă!

EXCLUSIV! TRIUNGHI AMOROS DE BELEA! Şi-a prins nevasta-n pat cu… vără-su’! Şoc – s-au băgat toţi trei sub plapumă!

Iubirea imposibila cu sotia varului sau i-a adus numai necazuri unui barbat de 37 de ani, din Cobia! Omul a fost reclamat la politie ca a batut-o pe sotia varului sau, o femeie cu patru ani mai mare decat el. Barbatul recunoaste ca deseori sare gardul in curtea acesteia sa-i marturiseasca sincer cat de mult o iubeste. Reclamatul sustine ca traieste o poveste de dragoste cu ea inca de acum zece ani, inainte de a o duce, in calitate de cavaler de onoare, la starea civila. Femeia nu recunoaste relatia, insa sotul ei spune cu jumatate de gura ca stia ca aceasta ar fi avut de-a face cu varul sau…

În pat cu…duşmanul!

“M-ai gasit cand ai venit de la Bucuresti dormind in pat la tine? M-ai gasit? Bai, pai da, dar era fata acasa. Nu puteai sa faci. Ba, da m-ai gasit in pat?!” – Intre cei doi veri nu mai e clipa de liniste. Marul discordiei – femeia de 40 de ani, angajata la fabrica de frigidere. Aceasta este casatorita de 17 ani. Varul barbatului ei, care locuieste gard in gard cu ea, sustine ca s-au iubit cu foc de ani buni, chiar in casa ei si chiar in pat cu sotul acesteia! “Dormeam la ei in casa. Si sotul? Si sotul cu mine-n pat. Ea langa mine. Cu totii? Da. Sa jure el daca n-a dormit asa. Aveti o relatie cu d-na? Da, de 10 ani, din 2000. In ce consta relatia? Amanti am fost!”, spune Dumitru Pascalache.

“Iubire-n cotetul porcului si sarutari printre uluci!”

Barbatul jura ca s-a iubit cu nevasta varului sau oriunde au avut ocazia, in cotetul porcilor sau prin gradini si locuri ferite de ochii curiosilor. “Am stat cu ea si-n cotetul porcului, in spate am ulucile rupte ca nu putea sa bage capul sa ne sarutam. O iubeati pe unde apucati? Da!”, spune Dumitru.

Urmarita, batuta si injurata…

Femeia spune insa ca nu este nimic adevarat. Recunoaste ca omul ii poarta sambetele, dar ca intre ei n-ar fi tocmai o relatie de dragoste, ci una de prietenie. “Va face avansuri? Da, a facut candva. Ati avut o relatie cu dansul? Nu chiar o relatie sentimentala, nu stiu cum a inteles-o, a fost o relatie de prietenie mai mult, se tine tot timpul dupa mine, ma urmareste tot timpul, unde poate ma bate tot timpul, ma injura tot timpul”, povesteste sotia banuita de infidelitate.

Sotul inselat e cam… bosumflat!

Cel care ar avea cel mai mult de suferit din relatia celor doi ar fi sotul femeii. Acesta nu crede ca sotia l-ar insela chiar cu varul lui, dar nu baga mana-n foc nici ca nu-i adevarat. “Stiti ca va doreste sotia, v-a spus? Da. La ce mod? Relatii d-ale lui, prostesti. Sunt cu var cu el. Si nu intelege lucrul acesta? Nu. Ar fi o relatie imposibila? Normal. A avut de-a face sotia cu el din cate stiti? Pot sa spun si da si nu. Deci are vina si sotia? Da, intr-un fel are”, crede Marcel Alexe, sotul inselat.

O lasa… balta!

Varul devenit amant a decis in cele din urma sa o lase-n pace pe sotia celui ce-i e ruda. Nu vrea bele la politie, mai ales ca oamenii legii l-au amendat. Femeia l-a reclamat pe vecin la politie pentru loviri si alte violente, dar si pentru violare de domiciliu. Oamenii legii l-au sanctionat deja pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Asa ca amantul acum se vede nevoit sa renunte la iubirea imposibila…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial