29 martie 2024
EXCLUSIV! TRAGEDIA unor părinţi din Dâmboviţa: “Medicii NE-AU OMORÂT copilul!” VIDEO

EXCLUSIV! TRAGEDIA unor părinţi din Dâmboviţa: “Medicii NE-AU OMORÂT copilul!” VIDEO

“Copilul nostru a murit cu zile”. O spun cu inima sfasiata de durere parintii unui baietel din Dambovita. Baiatul lor, de numai un an si 4 luni, s-a stins la Spitalul Marie Curie’ din Capitala.

Oamenii sustin ca totul a plecat de la o banala enterocolita si cateva pete rosii aparute pe picioare, dar ca medicii nu ar fi reusit sa stabileasca un diagnostic clar. Deocamdata, reprezentantii institutiei sanitare nu comenteaza cazul.

Drama sotilor Duta a inceput pe 9 martie. Atunci au vazut ca baiatului i-au aparut cateva pete rosii pe picioare si avea probleme la stomac. Cateva zile, Laurentiu a fost tratat in Sectia de Boli Infectioase de la Targoviste, apoi a fost transferat la spitalul judetean.

Medicii de la Targoviste spun ca au ramas uluiti cand au vazut rezultatul analizelor baiatului. Erau atat de proaste incat i-a pus pe ganduri si de indata au luat decizia sa-l trimita de urgenta la o clinica din Capitala. Asta pentru ca starea copilului nu arata nici pe departe asa cum reiesea din rezultatul analizelor.

In 15 martie, baiatul a fost adus de urgenta la Marie Curie.

Tatal spune ca niciun medic de la Bucuresti nu a stiut sa-i spuna exact ce are fiul sau si, mai grav, in salonul in care a fost repartizat se aflau si doi bolnavi de pneumonie.

“Eu condamn doctorii ca n-au facut ceea ce trebuia, nu trebuia sa ma bage in salon cu acei copii, pentru ca el nu avea imunitate, el era destul de slabit”, a spus Liliana Duta, mama copilului.

Ieri, inima lui Laurentiu a cedat. Parintii au depus o reclamatie la politie, acuzandu-i de malpraxis pe doctori.

Reprezentantii Spitalului de Copii ”Marie Curie” au refuzat sa formuleze un punct de vedere. Spun ca asteapta rezultatele necropsiei si o concluzie a Colegiului Medicilor.

Indata ce vor avea rezultatul necropsiei, sotii Duta vor merge in instanta. Au de gand sa ceara daune de 1 milion de euro daca se va stabili ca medicii poarta toata vina.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial