3 mai 2024
DISPĂRUTĂ! O fată de 14 ani a fugit de acasă după o ceartă aprigă cu mama ei!

DISPĂRUTĂ! O fată de 14 ani a fugit de acasă după o ceartă aprigă cu mama ei!

O cearta apriga cu mama ei a facut-o pe o fata dintr-un sat din Odobesti sa plece de acasa si sa nu se mai intoarca! Initial, femeia a crezut ca fiicei ii va trece supararea si va reveni, dar au trecut sase luni de cand adolescenta n-a mai dat niciun semn de viata. Rudele si apropiatii ei se tem de ce este mai rau, ca nu cumva cineva s-o fi rapit-o ori si mai groaznic, sa-i fi luat viata.

“Ne batem, ne certam, dar nu ne omoram!”

“Asa, ca mama, ca fiica, ne batem! Ne batem, ne certam! Dar nu ne omoram, n-a zgornit-o nimeni de acasa, decat eu cu ea eram, era iubita de frati foarte mult, are foarte multi frati”, a declarat pentru mariusbuga.ro Elena Ilie, mama fetei.

“Noi credem ca e moarta!”

Fata era eleva in clasa a saptea. Rudele si vecinii au numai cuvinte de lauda despre ea. Era credincioasa si nu au auzit niciodata ceva rau de ea. Parintii ei au divortat, iar fata a ramas in grija mamei “A rapit-o de unde a luat-o si nu se mai stie nimica. Noi credem ca e moarta. D-atuncea dadea semne de viata, dar era o fata vrednica, atenta, cand faceam mancare, nasica, vrednica, inimoasa”, povesteste Maria Ene, nasa disparutei.

Se certau des

Vecinii povestesc insa ca inainte de disparitie intre fata si mama ei au auzit mai multe certuri “A pierit si nu stiu unde e. Nimeni nu mai stie nimic? Pai daca nu stie nici maica-sa, noi de unde… Se mai certau? Da, se certau des”, declara Nicolae Nicolae, vecin.

Data in urmarire

Mama adolescentei a alertat intr-un final politistii. “Am fost sesizati de mama minorei ca aceasta a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit. In acest moment politistii efectueaza cercetari pt depistarea acesteia”, ne-a precizat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Oamenii legii au dat-o in urmarire nationala pe fata. Politistii ii roaga pe cei care pot da relatii despre ea sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie. Nicoleta are un metru 60 inaltime, 45 de kilograme, ochi albastri si parul saten.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial