29 martie 2024
Exclusiv: Scandal CU PARUL între vecini, la Vlădeni! Un bătrân de 81 de ani a ajuns la spital cu scalpul tăiat, coaste fracturate şi corpul plin de vânătăi! Vezi pentru ce

Exclusiv: Scandal CU PARUL între vecini, la Vlădeni! Un bătrân de 81 de ani a ajuns la spital cu scalpul tăiat, coaste fracturate şi corpul plin de vânătăi! Vezi pentru ce

Pentru o bucata de pamant, un batran de 81 de ani din Vladeni a fost cat pe ce sa-si gaseasca sfarsitul.

O vecina de-a sa, fiul acesteia si nepotul ei s-au pus cu parul pe om, suparati ca nu le lasa lor 400 de metri de teren, pentru care s-au judecat peste 20 de ani.

Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si n-am de ce sa le dau, se apara victima.

Pe de alta parte, cei acuzati ca l-au snopit in bataie spun ca ei sunt nevinovati si ca o batranica de 85 de ani ar fi fost cea care l-a invinetit pe proprietarul terenului…

Omul povesteste ca are o cearta veche cu vecinii lui pentru bucata de pamant. Acum si-a surprins vecina cand ii scotea cartofii din gradina si s-a luat de ea.

Aceasta si-a chemat insa fiul si nepotii in ajutor, iar cei doi l-au lovit pana ce l-au lasat lat.

“A intrat cetateanca cu conflictul si a inceput sa-mi jumule cartofii. Zic, de ce-mi jumuli ma cartofii de acolo? S-a pus cu o jardie pe mine ea, da-i si trage pe mine.

Doi nepoti de-ai ei s-au pus cu parul pe mine, sunt si pe spate.. Fleasca de sange am ramas acolo, a venit nevasta de m-a luat de acolo”, ne-a declarat Constantin Stefana.

Sotia batranului a fost cea care l-a gasit plin de sange, prabusit la pamant. Femeia a sunat la 112 si a chemat ambulanta.

“L-au tabarat in ceapa, aici, 4 insi. A tabarat si ea si fiul sau, dar si doi nepoti. Domnule, daca nu l-au batut aici…”, ne-a povestit Paraschiva Stefana.

Vecina acuzata recunoaste ca ea l-a altoit pe batran si jura ca de una singura l-a invinetit, nu ajutata de fiu si de nepoti.

“Da, eu i-am dat, uite asa m-am dat si i-am dat, baiatul meu n-a venit”, sustine Paraschiva Nita.

“Pacientul a prezentat politraumitism produs prin agresiune individuala, traumatism toracic stang cu fractura, insuficienta respiratorie acuta, plaga taiata a scalpului si TCC acut inchis”, ne-a precizat Elena Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Targoviste.

Cazul este anchetat de politisti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial