23 aprilie 2024
EXCLUSIV! “Mi-au răpit proxeneţii soţia!” Strigătul de disperare al unui dâmboviţean!

EXCLUSIV! “Mi-au răpit proxeneţii soţia!” Strigătul de disperare al unui dâmboviţean!

Sunt zece zile de framantari si griji de cand o familie din Dambovita nu mai stie nimic de o tanara de 30 de ani!

Femeia, mama a doua fete, a disparut sambata dupa-amiaza, iar de atunci n-a mai dat niciun semn de viata. Sotul ei, dar si parintii tinerei se tem ca a fost rapita de pe strada de un individ cunoscut pentru trafic de persoane. Ultima care a vazut-o a fost o matusa de-a sa pe care tocmai o vizitase. Femeia a observat ca nepoata ei s-a urcat intr-o masina de culoare neagra ce a demarat in tromba, iar de atunci nimeni n-a mai reusit sa dea de ea.

“Nicoleta, mama, te rog mama din suflet, intoarce-te la fetitele tale! Fetitele tale sunt foarte, foarte indurerate si-ti duc dorul, mama! Intoarce-te, suntem terminati, mama!”, plangea Lidia Stoica, mama tinerei disparute.

Nicoleta Dumitru are doua fetite, de 12 si 14 ani. Este casnica si se ocupa de educatia celor doua copile. In satul unde locuieste este cunoscuta ca o femeie linistita, fara apucaturi dubioase. Ultima data, sambata in jurul orei 17, si-a vizitat o matusa, la cateva sute de metri de casa sa. La plecare nu s-a mai intors acasa.

“Ce-am vazut dubios, a oprit o masina pe partea dreapta. Si a urcat in masina. Eu m-am gandit ca e un nepot cu masina, o ruda si cunoscuti, nu mi-am facut griji”, a declarat pentru mariusbuga.ro Nicoleta Stancu, matusa tinerei.

“A disparut asa fara urma, lasandu-si doua fetite minore, plangand, familia indurerata si chiar nu stim absolut nimic. Eu ma gandesc ca s-ar putea sa fi fost o rapire sau poate sechestrata sau poate omorata”, ne-a mai spus mama femeii.

“Plang si ma omor si nu stiu ce sa mai fac, mi-e foarte greu si mie si la familie si la copilasi, la nepotii mei”, povestea Crinu Stoica, tatal disparutei.

Sotul tinerei e convins ca femeia a fost luata cu forta de un individ periculos din sat, ce locuieste in Capitala si este cunoscut drept un periculos proxenet.

“Asta a luat-o cu forta si a dus-o la prostitutie mai mult ca sigur. Zice matusa ei ca a vazut o masina de culoare inchisa, neagra care a luat-o in masina”, e convins Florin Dumitru, sotul tinerei disparute.

Rudele femeii au anuntat disparitia acesteia la politie. Oamenii legii au dat-o deja in urmarire nationala. Pe fir vor intra si ofiterii de la crima organizata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial