3 mai 2024
EXCLUSIV! Şoc în comunitatea din Pucheni: A salvat sute de vieţi, dar tocmai pe-a lui şi-a luat-o!

EXCLUSIV! Şoc în comunitatea din Pucheni: A salvat sute de vieţi, dar tocmai pe-a lui şi-a luat-o!

Teama ca operatia pe care o va suferi la inima nu va avea succes i-a adus moartea unui fost asistent medical din Pucheni.

Omul, in varsta de 67 de ani, si-a luat zilele, seara trecuta. Era programat joi dimineata, la o clinica din Capitala, pentru o interventie chirurgicala delicata.

Barbatul le-a povestit insa sotiei sale si apropiatilor ca ii este frica de internare si ca e convins ca nu se va mai intoarce viu acasa.

In zadar au incercat sa-l linisteasca rudele, gandurile negre i-au intunecat mintile si a facut gestul extrem…

“Ma sui in pod, zic – unde o fi Vasile? Vasile, Vasile? Nimic! Cand ma sui in pod, domnule, ce am patit… El – agatat acolo! Zicea – eu nu mai scap, ca nu am de unde sa mai scap, eu pe masa de operatie mor!”, ne-a povestit sotia indoliata.

“Zicea, nu mai pot, nu mai pot, imi faceti inmormantare? Imi faceti pomana? Dom’ Vasile, nu esti de moarte dumneata! Il incurajam. Zicea, mi-e frica rau sa ma duc la operatie si el de frica asta, d-aia a facut treaba asta, de frica operatiei”, e convinsa si Filofteia Manole, vecina.

Rudele si prietenii il plang pe fostul asistent care de fiecare data isi gasea timp sa-i ajute la nevoie. Nimeni nu intelege de ce tocmai cu el n-a avut aceeasi putere sa lupte cu boala.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial