6 mai 2024
EXCLUSIV! NECAZ DE FOC! O bătrână de 73 de ani, din Gheboieni, a fost la un pas să ardă de vie!

EXCLUSIV! NECAZ DE FOC! O bătrână de 73 de ani, din Gheboieni, a fost la un pas să ardă de vie!

Un necaz de foc s-a abatut in aceasta dimineata asupra unei batrane de 73 de ani, din Gheboieni! Biata femeie a fost la un pas sa arda de vie dupa ce casa ei a fost cuprinsa de flacari. Proprietara nu si-a dat seama ca acoperisul locuintei ei ardea cu repeziciune. Fiul ei a fost cel care a vazut valvataile si a venit intr-un suflet sa-si salveze mama. Vecinii au incercat sa stinga incendiul, dar cum apa era inghetata au asteptat sa vina pompierii.

Agoniseala mistuita

“De la ce-a luat foc? De la cos, de la cos…”, a declarat pentru mariusbuga.ro Elisabeta Mitrescu, proprietara casei. Femeia ii multumeste Bunului Dumnezeu ca a scapat cu viata. Nu stia ca are probleme cu cosul de la soba, asa ca a fost luata prin surprindere de ce s-a intamplat. “Cred ca de la cos, altceva nu este in apropiere fiind si mai batranesti. Ati mai salvat ceva? Televizorul si butelia. Usile, geamurile, toate sunt arse”, ne-a spus Nicolae Mitrescu, fiul proprietarei.

“Buseau toate, am rupt-o la fuga!”

“A venit el si ne-a zis ca au inceput sa iasa flacarile prin acoperisul ala si pana am iesit incepuse sa trosneasca, sa buseasca toate astea si am rupt-o la fuga. Cautasem sa gasim apa si nu era, ca era inghetata”, povesteste Ion Mincu, vecin. Pensionara n-a mai apucat sa salveze nimic din casa. A fugit imediat ce fiul ei a alarmat-o ca arde puternic acolo “N-a ramas cu nimic, nu vedeti ca a scos tot. O ajutam si noi veicnii daca are nevoie, bine ca nu s-a intamplat mai rau sa moara cineva”, crede Maria Georgescu, vecina.

Din fericire, casa era asigurata

“Garda de interventie Voinesti a fost solicitata pentru stingerea unui incendiu la o casa de locuit in satul Gheboieni. Am actionat cu o autospeciala cu apa si spuma, incendiul a fost lichidat in timpul cel mai scurt”, a precizat pentru mariusbuga.ro lt. Florin Chivu, sef garada interventie Voinesti. Din fericire locuinta era asigurata asa ca dupa ancheta cel mai probabil proprietara va fi despagubita cu ceva bani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial