15 mai 2024
EXCLUSIV! Lecţie de omenie! Un pensionar a găsit o mapă cu 70 de milioane şi a sunat la poliţie să caute proprietarul! VEZI VIDEO!

EXCLUSIV! Lecţie de omenie! Un pensionar a găsit o mapă cu 70 de milioane şi a sunat la poliţie să caute proprietarul! VEZI VIDEO!

Lectie de omenie, seara trecuta, la Targoviste! Un pensionar, de 60 de ani, a gasit pe strada o mapa in care se aflau peste sapte mii de lei noi si mai multe acte in original. N-a stat pe ganduri si a sunat la 112. Oamenii legii l-au indrumat de indata sa mearga la sediul politiei municipale, unde proprietarul ce pierduse mapa il astepta cu nerabdare.Era seara deja, cand barbatul de 42 de ani a oprit in fata notariatului din Targoviste. Avea de rezolvat o problema cu o mostenire si facuse un imprumut la banca, pentru plata taxelor. Notariatul era insa inchis, si barbatul a dat urce in masina si sa plece, cand i-au cazut cheile. Cand si-a dat seama ca a ramas fara mapa, barbatul a sunat la numarul de urgenta 112 si a cerut ajutorul politistilor. Cel care a dat intamplator peste mapa este un fost cadru didactic. Are o pensie de numai 630 de lei, dar spune ca nu s-a gandit o clipa sa opreasca banii. Pensionarul i-a impresionat si pe pagubit, si pe politisti. N-a primit nicio recompensa in bani, ci doar o strangere de mana si multumiri. Dar spune ca nici nu astepta altceva si spera ca si altii vor face la fel in situatii similare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial