27 aprilie 2024
EXCLUSIV! Jurnalistul Răzvan Cornăţeanu, candidat la Primăria Tărtăşeşti!

EXCLUSIV! Jurnalistul Răzvan Cornăţeanu, candidat la Primăria Tărtăşeşti!

EXCLUSIV. Răzvan Cornețeanu, fostul director general al Adevărul Holding, candidează la primărie. Este vorba de primăria comunei Tărtășești, localitate din județul Dâmbovița în care locuiește, în prezent, managerul care a construit trustul lui Dinu Patriciu.

Cornețeanu (în prezent consultant media pentru companii din Rusia, Belarus și Ucraina) candidează ca independent, într-o comună de 2.200 de locuințe, în care zece oameni se luptă pentru postul de primar.

Paginademedia.ro vă prezintă în exclusivitate mai multe detalii despre candidatura lui Cornețeanu, obiectivele de campanie și imagini cu flyerele de campanie.

Candidatura a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de reprezentanții Primăriei Tărtășești.

De ce candidează:

“Acolo locuiesc, este normal să încerci să faci bine în jurul tău”, a declarat Răzvan Cornețeanu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

De ce în calitate de independent?

“Așa am fost întotdeana”, spune Cornețeanu pentru Paginademedia.ro.

Va reveni în media din România?

“Da. Mă uit după proiecte interesante și serioase în România. Dacă voi identifica astfel de proiecte, mă voi implica”, a mai spus Cornețeanu, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Aproximativ 4.000 de votanți au de ales între zece candidați la primăria Tărtășești. Iată lista lor:

Lista candidaților din Primăria Tărtășești:

Cornețeanu Răzvan Cătălin – independent Costache Ionel Cristian – PDL (actualul primar) Rusu Ion – PSD Cristea Constantin – PNL Ghiță Marin – UNPR Bănescu Constantin – PRM Ionescu Constantin – PPDD Mircea Petrescu – independent Badea Constantin – independent Buciumelu Ilie – independent

Răzvan Cornețeanu a fost cel care a pus bazele trustului Adevărul Holding, după plecarea de la Ringier. Până în urmă cu doi ani, a fost director general al grupului deținut de Dinu Patriciu. A plecat chiar de 1 aprilie, după o ședință furtunoasă, pe care Paginademedia.ro a relatat-o pe larg, aici.

În prezent, are în derulare contracte de consultanță media unor clienți internaționali, în Ucraina, Rusia și Belarus.

sursa – paginademedia.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial