7 mai 2024
Exclusiv: I s-a promis că va ajunge dansatoare, dar… s-a trezit la spital după ce a făcut sex cu 10 bărbaţi!

Exclusiv: I s-a promis că va ajunge dansatoare, dar… s-a trezit la spital după ce a făcut sex cu 10 bărbaţi!

Acuzatii grave, dar si multe semne de intrebare, la Boteni, in comuna Contesti.

O femeie in varsta de 40 de ani sustine ca 10 localnici ar fi batjocorit-o, printre cei reclamati – fiind si fostii ei cumnati.

Acestia neaga insa tot, si spun ca femeia vrea sa se razbune, crezand ca din vina lor i-a luat asistenta sociala copiii.

Femeia a ajuns la spitalul judetean din Targoviste, unde medicii legisti au constatat ca are urme de lovituri, si este foarte posibil sa fi fost violata.

Femeia este vaduva si are 4 copii, care i-au fost luati, de curand, de asistentii sociali. Spune ca a incercat sa faca rost de bani, ca sa ii recupereze si sa isi refaca viata. S-a gandit sa se faca dansatoare, iar patronul barului din sat i-a promis ca o ajuta.

“A zis ca ma angajeaza ca dansatoare, ca sa profite de mine, a vrut sa ma duca si-n alta tara, sa-mi faca pasaport ca sa plec”, ne-a marturisit reclamanta.

Ultima oara cand a fost la bar, femeia sustine ca a trecut prin chinuri groaznice.

“- M-au agresat fostii cumnati.

– Cati?

– Sunt 10 care si-au batut joc de mine.

– N-a avut cine sa va sara in ajutor?

– Nu, decat un singur om m-a ajutat, da nu il cunosc…Am tipat foarte tare, au dat in mine, m-au batut”, a mai povestit femeia.

Patronul barului are insa alta varianta.

“Nu i-am facut nici un rau, am vrut sa o ajut, sa-si caute un loc de munca. De la bar a plecat, nu s-a legat nimeni de ea cu toate ca s-a dat in spectacol, a inceput sa danseze, sa-si ridice maieul in sus”, a declarat afaceristul.

Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean din Targoviste, unde i-au facut mai multe analize.

“Initial ca ar fi fost agresata dupa care facand anamneze pacientei se pare ca a fost agresata si violata de un grup de barbati.”, ne-a precizat dr.Carmen Marcu, medic in cadrul UPU Targoviste.

Intre timp, politistii i-au identificat pe presupusii autori ai violului si i-au dus la audieri. Trei dintre ei au recunoscut ca au intretinut relatii intime cu femeia, dar nu impotriva vointei ei. Cumnatii femeii sustin ca aceasta i-a acuzat – ca sa se razbune.

“- Cumnata mea m-a reclamat ca am violat-o. Adevarul e ca nu e adevarat, numai ea stie ce s-a intamplat. A fost prin sat cu unul, pe la Contesti cu altul…”, marturiseste unul dintre cei reclamati.

Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele suspectilor si asteapta acum raportul medicului legist, cu privire la urmele de agresiuni de pe trupul femeii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial