30 aprilie 2024
EXCLUSIV! I-a dezbrăcat în pielea goală şi s-a pus cu SABIA pe ei! DE GROAZĂ!

EXCLUSIV! I-a dezbrăcat în pielea goală şi s-a pus cu SABIA pe ei! DE GROAZĂ!

Scene sangeroase, la Corbii Mari!

Trei tineri care se intorceau de la discoteca au fost atacati cu sabia de un individ ce se oferise sa-i duca acasa cu masina.

Agresorul a oprit pe un camp, iar acolo i-a obligat pe cei trei sa se dezbrace pana la piele, chipurile sa vada daca ei i-au furat 300 de lei ce i-ar fi disparut din buzunar.

Cum n-a gasit niciun leu, a inceput sa-i loveasca pe tineri cu sabia, iar apoi i-a abandonat.

Infricosati, ranitii au sunat la 112 sa ceara ajutor.

“Pe drum ne-a zis sa coboram din masina ca i-am furat banii. A scos sabia la noi si uite! V-a lovit cu sabia in cap? De nenumarate ori! Erati vinovati? Normal ca nu! Ne-a dezbracat si ne-a zis sa scoatem tot ce avem pe noi, sa punem mainile la spate sa vada ce avem pe noi”, a declarat pentru MariusBUGA.ro unul dintre raniti, Georgian Burcea.

“Ne-a batut. Cu ce? Cu sabia. Unde v-a lovit? In cap, pe maini, picioare, pe gat. L-ati suparat cu ceva? A zis ca i-am furat niste bani. Prima data ne-a dezbracat, apoi ne-a luat la bataie”, ne-a povestit Adrian Baie, alt ranit.

Initial, ranitii au primit ingrijiri la Unitatea de Primiri Urgente din Titu. Insa din cauza ca aveau nevoie de investigatii amanuntite, medicii de aici au decis sa fie dusi la Spitalul Judetean din Targoviste.

“Au rani la nivelul membrelor, scalpului, hematom parietal”, ne-a precizat asistentul Doina Cocan, din cadrul Ambulantei Dambovita.

“Pe fondul unui conflict spontan, cei trei tineri au fost agresati de un al patrulea. Politistii au deschis dosar penal pentru infractiunea de lovire si port ilegal de arma alba”, a declarat comisarul Mihaela Savu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Daca va fi gasit vinovat, agresorul risca pana la 5 ani de inchisoare

Vezi video la Stirile ProTV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial