26 aprilie 2024
Durere sfâșietoare. Camelia a urcat la ceruri la numai 40 de ani

Durere sfâșietoare. Camelia a urcat la ceruri la numai 40 de ani

CAMI-STANCIUDurere cruntă in familia Cameliei Stanciu, tanara in vârstă de doar 40 de ani care a luptat pana in ultima secunda cu cancerul. Gaesteanca a fost tratata in Turcia, in urma unei ample campanii umanitare initiate de fiul sau, Adrian. Cazul Cameliei a impresionat mii de oameni, care s-au mobilizat in timp record sa stranga suma necesara pentru a pleca la tratament.

Webp.net-resizeimage-290Din păcate, pentru ea a fost insa prea tarziu. Trupul Cameliei a fost depus la Capela de la Biserica Sf. Ilie, din zona de blocuri, acolo unde cei care au cunoscut-o îi pot aduce un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc luni, in satul Broșteni, asa cum si-a dorit Cami, pentru a-și dormi somnul de veci langa bunicii care au crescut-o.

Dumnezeu să o odihneasca in lumina, alaturi de cei buni si drepti. Cami a fost un suflet extraordinar, o femeie frumoasa, buna si o mamă devotata. Pierderea ei este o mare drama pentru toti cei care au cunoscut-o. Condoleanțe familiei si putere sa treaca peate acest moment foarte greu.

Cronica de Găești

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial