25 aprilie 2024

Exclusiv! Fosta soţie a militarului ucigaş rupe tăcerea! “Era foarte violent! M-a ameninţat că mă va omorî!”

atacti1Apar detalii tulburatoare in cazul militarului care si-a injunghiat mortal iubita, ieri dupa-amiaza, intr-un salon de infrumusetare, la Titu!

Fosta sotie a subofiterului marturiseste ca si ea a fost amenintata cu moartea de individ, batuta si terorizata si numai dupa ce a fugit din tara a reusit sa scape de el.

Femeia spune ca si-a refacut viata cu un alt barbat, insa cand a aflat, militarul l-a batut pe noul ei iubit si le-a avariat si masina.

Fosta sotie s-a mutat intre timp in alt judet si incearca sa depaseasca traumele provocate de militar.

Fosta soţie a militarului arestat: “Era, din pacate, un individ violent. Pe fondul consumului de alcool isi schimba brusc atitutidinea.

Era un personaj duplicitar. Nimeni nu ma sustinea, in fata era o persoana, in spatele usilor inchise era cu totul altfel.

Am incercat sa contactez politia orasului Titu, insa nimeni nu a facut nimic. Ati depus plangeri scrise? Da

Era foarte violent. Detin certificate medico-legale, am avut nevoie de ingrijiri medicale.

Eu am fugit din tara, asta m-a salvat si astazi sunt in viata.

Clar, cineva nu si-a facut datoria, mai exact la politie.

Sunam la politie, venea si striga, ma ameninta ca ma va omori, era mort de beat, venea echipajul de politie, dadea mana cu el, ii spunea sa se linisteasca si il lasau chiar sa se urce la volan si sa isi vada de drum”, a declarat in exclusivitate pentru targovistenews.ro fosta sotie a subofiterului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial