3 mai 2024
Exclusiv! Externare cu scandal la Spitalul Judeţean Târgovişte! “Mă simt rău şi MĂ TRIMITE ACASĂ!”

Exclusiv! Externare cu scandal la Spitalul Judeţean Târgovişte! “Mă simt rău şi MĂ TRIMITE ACASĂ!”

Scandal la Spitalul judetean de urgenta din Targoviste!

Rudele unei paciente s-au revoltat cand au aflat ca medicii vor sa externeze o femeie ranita intr-un accident dupa doar 6 zile de tratament in spital.

Familia sustine ca tocmai soferul vinovat ar fi intervenit pentru ca victima sa fie repede trimisa acasa, iar el sa scape astfel mai usor de pedeapsa.

Doctorii spun insa ca si-au facut datoria si ca pacienta isi poate trata si la domiciliu ranile pe care le are.

Femeia de 42 de ani a ajuns la spital in urma cu 6 zile dupa ce o masina a lovit-o pe strada.

A fost disgnosticata cu mai multe fracturi la bazin si la coloana vertebrala.

Azi a aflat ca trebuie sa plece acasa dar, spune ea, se simte mult prea rau pentru a putea sa se descurce singura.

“Ma simt rau si ma trimite acasa, nu pot sa ma deplasez nici un pic. Ce va doare? Ma doare piciorul, nu pot sa ma deplasez nici un pic cu el”, ne-a declarat Doina Posirca.

“Are sira coloanei rupta, are un inel sarit, are bazinul spart, sora mea e de joi venita aici si nu se uita la ochii ei cu nimic”, spunea Danut Puiu, fratele victimei.

“Nu pot sa o misc, doar ce pot sa-i dau sa manance, ea nu poate sa se miste. E foarte grav, daca pui mana pe piciorul ei urla de aude tot spitalul, eu ce sa fac cu ea acasa?!”, se intreba Vasilica Posirca, fiica victimei.

Revoltate, rudele acuza ca un medic ar fi luat mita ca s-o externeze cat mai repede pacienta. Astfel, soferul vinovat ar scapa mai usor de pedeapsa.

“Intrebati-l pe dl dr cati bani a luat de la baiatul care a a dat cu masina peste ea… Nu pot sa comentez asa ceva… Nu puteti dvs ca nu stiti buzunarul dr… Ia intrebati-l de ce a luat de la barbatul ei 2 milioane… Nu pot d-na sa comentez asa ceva… “, discutau rudele cu directorul de ingrijiri medicale.

Medicul acuzat ca ar fi luat mita a refuzat sa comenteze acuzatiile.

“Avand in vedere leziunile pe care le-a suferit, e normal sa fie externata dupa sase zile? E decizia medicului curant, nu pot sa comentez decizia medicului ortoped”, ne-a precizat Rodica Nicolae, director de îngrijiri Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Rudele femeii sunt decise sa faca plangere la politie si sa lupte pe doua fronturi: atat cu soferul vinovat de accident cat si cu medicul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial