2 mai 2024
EXCLUSIV! Executare silită cu MASCAŢII, la Dealu Mare! Proprietarul a ieşit cu coasa şi a pus curent electric pe gard!

EXCLUSIV! Executare silită cu MASCAŢII, la Dealu Mare! Proprietarul a ieşit cu coasa şi a pus curent electric pe gard!

Doar cu interventia mascatilor a reusit un executor judecatoresc din Dambovita sa puna in aplicare o hotarare definitiva data de instanta, pentru un drum de servitute!

Ani in sir s-au judecat doi vecini pentru o bucata de teren pe care in cele din urma unul dintre ei trebuia sa i-o cedeze celuilalt.

Cum niciunul nu ceda, au inceput sa se ameninte cu moartea unul pe celalalt si sa se ocareasca.

Fostul proprietar a iesit cu coasa la cei ce voiau sa-l execute, iar cand si-a dat seama ca nu are cum sa-i opreasca a pus un fir de electricitate pe gard sa-i indeparteze.

In cele din urma, dupa cateva ore de negocieri aprinse vecinul a iesit invingator si i-a darmat portile celuilalt pentru a-si lua bucata de pamant in proprietate.

“S-a opus in mod vehement punerii in executare si respectarii legii motiv pentru care avem autorizare pentru a demola pe propria cheltuiala ceea ce instanta a dispus”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Valerica Bucur, avocata noului proprietar al terenului.

“Daca intra… pregatesc coasa! Se poate asa ceva?!”, ameninta Vasile Popa, fostul proprietar al terenului.

“Ma ameninta ca imi da foc, buseste in ziduri! Are o sabie de doi metri sa-mi ia gatul mie si nevestei mele”, se plangea Apostol Ulieru, noul proprietar.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial