28 aprilie 2024
EXCLUSIV! Drama unor părinţi din Mogoşani – “Ne-au RĂPIT fata şi-au dus-o la prostituţie!”

EXCLUSIV! Drama unor părinţi din Mogoşani – “Ne-au RĂPIT fata şi-au dus-o la prostituţie!”

Sarbatoarea Floriilor aduce lacrimi, in loc de bucurie, pentru doi parinti din Mogosani. De doua luni de zile nu mai stiu nimic de fata lor cea mare, Florina, in varsta de 19 ani. Tanara a disparut intr-o dimineata in drum spre scoala, iar de atunci a mai dat un singur telefon acasa.

I-a spus surorii ei ca este la munca in Germania, intr-o incapere unde se afla mai multe fete, dar ca este supravegheata video si ca nu poate da mai multe detalii. Imediat parintii ei s-au gandit la ce este mai rau – se pare ca fata lor a ajuns pe mana traficantilor de carne vie si are nevoie disperata de ajutor, asa ca au alertat politistii.

Barbatul are doua fete, una de 19 si una de 17 ani. Fata cea mare, Florina Lavinia, a disparut pe 3 februarie, in timp ce se ducea spre grupul scolar din Gaesti, unde era eleva. Parintii ei spun ca nu se invartea in vreun cerc dubios si ca isi petrecea timpul acasa, alaturi de sora ei

“Banuiesc ca e racolata. de traficantii de carne vie? Da! Credeti ca e tinuta cu forta? Da! E o fata cuminte, cum este? Nu bea, nu fumeaza, nu consuma cafea. V-a creat vreun necaz? Nu!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Marin Stancu, tatal fetei.

Fata si-a sunat sora cea mica in urma cu cateva zile sa o roage sa le transimta parintilor ca este in Germania. N-a dat insa alte detalii, iar cand oamenii au vrut sa o sune sa o intrebe daca este teafara si daca are nevoie de ajutor numarul nu mai era conectat

“Am sunat pe acel numar care a zis ca e de Germania, nu mai raspunde, nu mai e numarul valabil. De ce va temeti? Ca nu o sa o mai vad niciodata, asta ma tem, fiindca n-o sa mai vad niciodata, a dus-o…Dumnezeu e singura sansa…”, plangea mama tinerei.

“Desfasuram activitati de cautare a persoanei date disparute, luam in calcul toate variantele posibile”, ne-a precizat comisarul sef Alexandru Iorga, seful Politiei Gaesti.

Politistii iau in calcul si ipoteza ca fata sa fi fost adusa din nou in tara si tinuta departe de familia ei. A fost data in urmarie nationala si internationala. Daca o vedeti sunteti rugati sa sunati la 112 sau sa mergeti la cea mai apropiata unitate de politie

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial