8 mai 2024
Răcari – Un șofer ar fi provocat un accident, iar apoi ar fi fugit de la fața locului

Răcari – Un șofer ar fi provocat un accident, iar apoi ar fi fugit de la fața locului

Accident, ieri, pe Drumul Național 71, pe raza localității Răcari.

Un șofer, de 33 de ani, este cercetat de polițiști după ce ar fi virat la stânga fără se asigure, a izbit cu autoturismul o mașină ce venea regulamentar, iar apoi ar fi fugit de la fața locului.

În urma impactului, șoferul nevinovat, de 28 de ani, a fost rănit rănit și dus la spital pentru îngrijiri.

”O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit că un conducător auto în timp ce se deplasa pe drumul național 71, pe raza localității Răcari, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului către stânga și ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de un tânăr din Bălteni.

Dupa impact, conducătorul auto bănuit de producerea evenimentului rutier ar fi părăsit locul accidentului de circulație, ulterior revenind la fața locului. În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto din Bălteni, acesta a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Fiind testat cu aparatul etilotest, bărbatul bănuit de producerea evenimentului rutier ar fi avut o alcoolemie de 1.36 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Pe numele lui, politiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial