26 aprilie 2024
EXCLUSIV! Drama celor trei surioare abandonate de mamă pare FĂRĂ SFÂRŞIT!

EXCLUSIV! Drama celor trei surioare abandonate de mamă pare FĂRĂ SFÂRŞIT!

Drama fetitelor din Dambovita parasite de mama pare fara sfarsit!

Dupa ce sotia i-a spus definitiv ca nu se mai intoarce acasa, seara trecuta, tatal copilelor a suferit o depresie puternica si a sunat la 112 dupa ajutor. Mai multe echipaje de la ambulanta, politie, dar si Protectia copilului au venit imediat acolo. Omul le-a marturist ca nu le-ar face niciun rau micutelor, dar ca este la un pas sa-si faca lui rau, asa ca vrea sprijin deindata din partea psihologilor si a asistentilor sociali. Specialistii si-au dat seama ca trebuie sa intervina cat mai rapid pentru a nu fi in pericol cele trei surioare de 3 luni, 2 si 4 ani.

“Cristi, eu nu ma intorc inapoi, Cristi, niciodata! Intelege-ma!”. Mesajul final al sotiei l-a bulversat total pe barbat. El a cerut la linia de protectie a copilului sa vina asistentii sociali sa-i preia fetitele si sa fie duse urgent intr-un centru de ocrotire.

“Daca ea nu doreste sa se mai ocupe de copii, ce faceti dvs? Nu puteti s-o aduceti sub nicio forma? Noi nu putem s-o obligam pe mama sa-si creasca copiii. Daca dansa nu mai doreste, sa stim de avem de facut…”, ii explica tatalui, asistentul social de la Directia pentru Protectia Copilului Dambovita.

Mama barbatului le-a povestit autoritatilor ca tanarul nu vrea sa renunte cu niciun chip la lupta pentru a o readuce acasa pe mama copiilor lui, iar vestea ca aceasta a refuzat l-a facut sa clacheze “A facut o depresie, striga ca o vrea inapoi, eu vreau mama copiilor. Dintr-o data…”, povestea Elena Dobre.

Mama micutelor le-a spus asistentilor sociali ca este cel mai bine ca fetitele sa fie luate din familie cat mai curand “Credeti ca concubinul dvs prezinta un pericol fata de cei trei copii? Da, uneori mai are cate o d-asta psihica, tipa, face urat, o ia pe Parachiva, o tranteste in patut, o mai trosneste…”, a spus femeia.

Barbatul a fost luat cu ambulanta si dus intr-un centru de psihiatrie. Medicii spun ca-l vor tine aici pentru cateva zile. Nu este bolnav psihic, dar a suferit o depresie ce necesita un tratament. Fetitele vor fi luate si date in grija unor asistenti maternali profesionisti pana ce instanta va decide cui vor fi incredintate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial