26 aprilie 2024
EXCLUSIV! Dragoste PĂTIMAŞĂ cu urmări PENALE! S-au iubit, l-a reclamat de viol şi… I-A TĂIAT PĂRUL!

EXCLUSIV! Dragoste PĂTIMAŞĂ cu urmări PENALE! S-au iubit, l-a reclamat de viol şi… I-A TĂIAT PĂRUL!

Dragoste patimasa cu urmari penale, in localitatea damboviteana Glogoveanu!

O tanara, de 30 de ani, si-a reclamat fostul iubit la politie dupa ce acesta ar fi violat-o si la final i-a taiat parul cu foarfeca, sa-i ramana… amintire!

Femeia nu a acceptat noua infatisare si s-a dus glont la politie sa-l reclame pe barbat pentru viol, dar si pentru… slutire!

Desi ambii sunt casatoriti si au copii acasa, ori de cate ori se intalnesc pe strada se lasa cu vorbe de duh si ocara.

Rudele lor nu stiu ce sa mai faca sa potoleasca spiritele, mai ales ca in ambele familii paraca si-a bagat necuratul coada…

“Nu stiu cu ce o fi tuns-o… Dar recunoaste ca a tuns-o? Da…

Daca o vedeti, e o aia, se uita cu un ochi in gaie, cu unul in tigaie, e vai de mama ei, el are femeie ca lumea…”, ne-a povestit mama suspectului.

Femeia spune ca a ramas stupefiata cand a aflat de ce a facut fiul ei.

Nu se astepta sa o tunda pe femeia din satul invecinat, dar baga mana-n foc ca acolo n-a fost viol, mai ales ca cei doi s-au iubit ani la rand, in vazul lumii.

Reclamanta o tine insa una si buna ca nu a acceptat sa intretina relatii sexuale cu tanarul, iar totul s-ar fi petrecut sub amenintarea cutitului.

“Cu ce v-a amenintat? Cu cutitul si cu foarfeca. Mi-a zis ca-mi taie parul si m-a violat.

Poate si din dragoste, si din razbunare. Dupa ce mi-a facut asta, nu mai am niciun sentiment!”, se jura Mariana.

“A tuns-o si la urma i-a spus, asta mi-a fost mult, sa-ti iau din par, sa te tin amintire! I-a fost draga rau, asa a spus”, ne-a povestit soacra Marianei.

Barbatul reclamat este om asezat la casa lui, cu doi copii mici si sotie. Vestea ca si-a slutit amanta a lasat-o fara grai pe consoarta lui.

“Ce-ati spus cand ati aflat ca sotul dvs a tuns-o pe respectiva? Ce sa-i mai zic, am ramas asa…”, a venit reactia sotiei suspectului.

Barbatul i-a dat reclamantei 6000 de lei, iar femeia si-a retras acuzatiile pentru slutire. “Si-a luat plasma, femeia, si-a luat una, alta…”, ne-a mai povestit mama suspectului…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial