6 mai 2024

Exclusiv! Doiceşti – LEGEA TĂCERII! Interlopii au pistoale şi săbii, dar şi avocaţi… foşti poliţişti!

crdo2“Lipsa de experienta a politistilor de la postul de politie, a numarului mic de cadre, lipsa dotarilor corespunzatoare, au facut ca fenomenul infractional sa prolifereze.

Pe raza localitatii Doicesti s-a instaurat incet, dar sigur, legea tacerii, teama de a coopera cu organele judiciare. 

Din aceasta cauza multe dosare penale care priveau infractorii din localitate au ramas in nelucrare sau au fost inchise cu solutii de N.U.P, din lipsa de probe.

Cum era normal, pe acest fond s-au inmultit actele de violenta intre cele doua grupari rivale. Si-au  devastat reciproc locuintele parintilor lor din Doicesti, cu sabiile si topoarele, si multe persoane au ajuns pe patul spitalelor dambovitene.

 Paralel cu aceste acte de razbunare, din ce in ce mai agresive, gruparile contiuau activitatile cotidiene, ilegale, prin racolarea de noi membri pentru trafic de droguri, prostitutie, proxenetism, talharie si pretinderea de taxe de protectie.
Astfel, interlopii doicesteni s-au inarmat cu pistoale si sabii de ultima generatie, sfidand autoritatile in permanenta.
  Varlan G. are deschise pe numele sau mai multe dosare penale pentru fapte cu violenta, dar din motivele invocate mai sus, cele mai multe nu au ajuns inca in instanta! 
 Va intrebati, desigur, ce fac politistii – raspunsul meu este foarte clar, politistii specializati in Investigatii Criminale, Crima Organizata , monitorizeaza permanent activitatea acestor grupari in colaborare cu D.I.I.C.O.T –Dambovita  si, uneori, reusesc sa mai destructureze o grupare, sa previna unele fapte violente.
 Cu toate aceste eforturi duse pana aproape de epuizare uneori, politistii nu reusesc intotdeauna sa previna faptele membrilor gruparilor, acestia stiindu-se urmariti si interceptati, folosesc limbaj codificat si vorbesc in majoritatea cazurilor rromanes, multi dintrei provenind din aceasta etnie, ca de altfel si V.G.
  Mai trebuie sa scoatem in evidenta un lucru essential. Toti membrii gruparilor  isi aleg ca avocati  fosti politisti, care, dintr-un motiv sau altul ,au parasit Ministerul de Interne.
Nu am sa-i nominalizez, dar oricine se poate documenta in acest sens la Tribunalul Targoviste. Si va rog sa nu ma intrebati : – DE CE ?
 
   
 
 
 
D.D –  Va urma”
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial