5 mai 2024
Exclusiv: Doi escroci i-au dat de NECAZ pe doi bătrâni din Dâmboviţa! Vezi cum le-au furat toate economiile!

Exclusiv: Doi escroci i-au dat de NECAZ pe doi bătrâni din Dâmboviţa! Vezi cum le-au furat toate economiile!

Doi batrani din Marginenii de Sus au ramas fara sapte mii de lei, dupa ce un barbat si o femeie au profitat de amabilitatea si neatentia lor!

Individul s-a strecurat in locuinta celor doi pensionari si le-a furat economiile.

Bietii oameni si-au dat seama ca au fost pradati abia dupa ce suspectii au plecat. Necajiti, au anuntat imediat politia.

Oamenii, de 75 si 81 de ani, locuiesc la marginea satului. Au fost o prada usoara pentru cei doi necunoscuti care s-au aratat interesati sa cumpere casa unor vecini. In realitate insa, barbatul si femeia aveau alt plan.

“Ea m-a luat pe mine sa-i dau caise, el a intrat in casa, mi-a zis sa-i schimb niste bani, i-am schimbat niste bani, omul batran, prost. Cat v-au furat, d-na? 70 de milioane. Am vandut si noi niste animale si le-am vandut, si am o fata bolnava de cancer, ii tineam sa se duca la doctor.”, plangea Aurelia Nita.

Batrana povesteste ca individul i-a cerut sa-i schimbe o suta de lei. Cel mai probabil, atunci a vazut unde tinea femeia economiile.

“Nu v-ati prins ca vor sa va pacaleasca? Nu! Au intrat in curte buzna peste noi, cu tupeul lor asa cum este.”, ne-a povestit Nicolae Nita.

Batranul le-a povestit politistilor ca individul care i-a intrat in casa avea aproximativ 45 de ani, constitutie atletica si conducea o masina de culoare inchisa.

Politistii ii cauta acum pe cei doi suspecti. Daca vor fi prinsi si gasiti vinovati, risca de la 3 la 15 ani de inchisoare pentru furt calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial