26 aprilie 2024

Exclusiv! Ce a declarat studenta acuzată că şi-a înjunghiat prietenul. Avem şi declaraţia rănitului

stud3Incident violent duminică într-un cartier de vile din Târgovişte, după ce o ceartă între prieteni s-a încheiat sângeros.

Într-un moment de furie, o studentă la Psihologie şi-a înjunghiat iubitul, student la Drept.

Tânăra a realizat apoi ce a făcut şi a sunat la ambulanţă. Din fericire, victima a ajuns la timp la spital, iar medicii i-au salvat viaţa.

stud2”A fost un accident”, a spus tânăra.

Cei doi tineri de 20 de ani, studenţi la Bucureşti, se aflau la Târgovişte, la casa părinţilor fetei, să îşi petreacă sfârşitul de săptămână. Apropiaţii povestesc că ambii sunt foarte buni la învăţătură şi nu erau cunoscuţi cu probleme.

studStudenta le-a povestit anchetatorilor că după ce a consumat mai multe pahare cu alcool s-a luat la cerata cu prietenul ei, iar la un moment dat a pus mâna pe cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori. Când a văzut că a pierdut mult sânge, speriată a sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă care l-a transportat de urgenţă pe tânăr la spital.

stud4”Pur şi simplu s-a întâmplat
Ai supărat-o cu ceva?
Și cam cât de mult ai putea să superi un om ca să te înjunghie?”

stud5Dr. Carmen Marcu, medic specialist UPU SJU Târgovişte: “Ambulanța ne-a adus un pacient, de 20 de ani, cu plăgi înjunghiate, plaga cervicală. Putea să îi pună viaţa în pericol.”

stud6Tânărul a fost transportat apoi la un spital din Capitală, unde medicii au continuat investigaţiile.

Între timp, poliţiştii au revenit în locul tragediei şi au ridicat probe din casă.

stud1Tânăra şi-a recunoscut fapta în fata anchetatorilor. Spune că ar fi vorba despre un accident şi nu ar fi premeditat să îşi atace prietenul. După ce a fost audiată ore-n şir a fost lăsată să plece acasă. Acum este cercetată pentru loviri sau alte violențe.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial