2 mai 2024
VIDEO! Ce mesaj înfricoşător a primit familia unei fete, de 14 ani, dispărută de acasă! “Retrage-ţi plângerea de poliţie, dacă vrei să o mai vezi vreodată!”

VIDEO! Ce mesaj înfricoşător a primit familia unei fete, de 14 ani, dispărută de acasă! “Retrage-ţi plângerea de poliţie, dacă vrei să o mai vezi vreodată!”

dispa-gaeO adolescenta in varsta de 14 ani, din Gaesti, a disparut de acasa de doua saptamani, iar familia este disperata.

Parintii fetei, plecati la munca in strainatate, sunt convinsi ca adolescenta este tinuta cu forta de un individ banuit de proxenetism. Politia a declansat cercetari.

Adolescenta, in varsta de 14 ani, locuia impreuna cu fratele ei si cu bunica, intr-un apartament de la marginea orasului Gaesti. Parintii ei sunt plecati la munca, in Anglia. Ultima data, adolescenta a vorbit la telefon cu mama ei si i-a transmis un mesaj infricosator.

dispg2Elena Mindrican, bunica adolescentei disparute: “A zis in felul urmator: ‘Mami, vino sa ma vezi, la Targoviste, la semafoare, da sa nu vii cu politia! Sa vii in autobuz, cu Ionut’, cu fratele sau.”

Bunica fetei crede ca nepoata ei s-ar afla in mainile unui individ periculos, banuit de proxenetism.

Elena Mindrican, bunica adolescentei disparute: “El a zis – retrage-ti plangerea de politie, daca vrei sa o mai vezi vreodata!”

Vecinii povestesc ca fata era bine ingrijita de bunica ei si sunt surprinsi ca eleva a disparut de acasa.

dispg1“Mamaia ei ii facea toate poftele, nu ducea grija de nimic” – spune o vecina.

Profesorii de la liceul unde invata eleva, in clasa a noua, spun ca fata a primit consiliere psihologica, tocmai pentru a fi ajutata sa depaseasca dorul de parintii aflati peste hotare. Si cadrele didactice au intrat la banuieli dupa ce eleva a inregistrat deja peste doua sute de absente.

disgAdolescenta este eleva la Liceul numarul 1 din Gaesti. De cand a disparut nu s-a mai prezentat nici la cursuri. Rudele sunt extrem de ingrijorate si spera ca politia sa ii dea cat mai repede de urma.

Politistii au demarat o ancheta pentru a o gasi pe fata. Georgiana are 1 metru si 55 centimetri inaltime, 45 de kilograme, ten masliniu, este satena, cu ochi caprui. Cine o vede sau are informatii despre ea este rugat sa sune la 112.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial