28 aprilie 2024
EXCLUSIV! Bunătatea unei femei de 70 de ani a fost răsplătită cu furt de o hoaţă de 28 de ani! Vezi reacţia INCREDIBILĂ a infractoarei!

EXCLUSIV! Bunătatea unei femei de 70 de ani a fost răsplătită cu furt de o hoaţă de 28 de ani! Vezi reacţia INCREDIBILĂ a infractoarei!

Bunatatea unei femei de 70 de ani, din Pucioasa, a fost rasplatita cu furt de o tanara de 28 de ani!





Pensionara s-a trezit cu necunoscuta la usa tinand in brate un bebelus de numai o jumatate de an. Tanara i s-a plans batranei ca nu are bani de scutece pentru copilas si ca o roaga sa o ajute. Biata pensionara a poftit-o pe individa in casa, a pus-o la masa, i-a oferit si bani, iar la plecare avea sa ramana uimita. Tanara ii furase mai multe bijuterii din aur. Pagubita a dat imediat telefon la 112, iar oamenii legii au pornit pe urmele hoatei. Culmea, in loc de regrete, autoarea spune ca tot femeia este de vina ca a primit-o in casa si a omenit-o…

I s-a facut mila de… dracu’!

Vasilica Teodorescu locuieste intr-un bloc din orasul-statiune Pucioasa impreuna cu sotul ei si cu fiul, de 35 de ani. La un moment dat le-au batut la usa o tanara ce le-a povestit ca era internata la spitalul aflat peste drum si ca-i roaga s-o ajute cu ceva banuti pentru copilasul pe care-l tinea strans la piept. “Parea femeie cumsecade, era cu copilul in brate, mi s-a facut mila de ea, avand copil mic. Mi-a spus ca ea nu are seriviu, nici sotul, m-a induiosat sa o primesc in casa, sa-i dau bani pentru copil, ca-i internata, i-am dat si ceva de mancare, i-am dat si la spital sa aiba de mancare. In felul asta mi-a rasplatit bunatatea – prin furt”, a declarat pentru mariusbuga.ro Vasilica Teodorescu.

Cotrobaia prin sertare fara nicio jena!

Culmea, odata intrata in casa, necunoscuta a profitat de cateva minute de lipsa proprietarei din dormitor si a inceput sa-i cotrobaie prin lucruri. “Se uita in sertare, a zis ca se uita in sertare de curiozitate. Si in realitate dupa ce se uita? In realitate, dupa furat. Dupa aur? Dupa aur, da. Ce i-a furat mamei dvs? Trei ghiuluri, trei inele si unul al meu”, povesteste Mihai Teodorescu, fiul pagubitei.

Aurul, la amanet, banii – la cumparaturi!

Cu aurul furat de la batrana, tanara a venit la o casa de amanet din localitate unde a dat bijuteriile pe o suma de zece ori mai mica fata de cat valorau in realitate. Cu banii de pe bijuterii individa s-a dus la cumparaturi. Reactia ei dupa ce a fost descoperita este stupefianta.

“Baba e de vina!”

“Ea e de vina, ce sunt eu de vina? Este de vina ca v-a bagat dansa in casa? Pai da, bineinteles ca nu eram eu de vina, baba era de vina. Deci considerati ca tot dansa este de vina ca v-a primit in casa sa va ajute? Pai da, bineinteles”, ne-a marturisit cu seninatate femeia cercetata pentru furt. “Politistii au identificat in scurt timp autorul in persoana unei femei de 28 de ani care este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat”, ne-a precizat Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Incredibil, tot pagubita a iertat-o pe hoata!

Pensionara a dat dovada insa si la finalul anchetei de o bunatate rar intalnita, luand decizia sa-si retraga plangerea de la politie, astfel incat s-o lase pe suspecta in libertate, sa-si creasca bebelusul. Daca ar fi fost gasita vinovata pentru furt, individa risca o pedeapsa de pana la 15 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial