2 mai 2024
EXCLUSIV! Biciclist ACCIDENTAT GRAV de un şef de post din Dâmboviţa! VEZI VIDEO!

EXCLUSIV! Biciclist ACCIDENTAT GRAV de un şef de post din Dâmboviţa! VEZI VIDEO!

Un sef de post de politie din Dambovita este anchetat de superiorii lui, dupa ce a accidentat grav un biciclist azi-noapte!

Omul legii sustine ca barbatul i-a aparut brusc in fata si n-a mai avut cum sa-l evite.

Impactul a fost atat de violent incat victima a intrat in coma, iar medicii sunt rezervati in privina sanselor ei de supravietuire.

Martorii sustin ca politistul ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice. I s-au recoltat probe de sange si urmeaza sa se stabileasca daca bause inainte de a se urca la volan.

Biciclistul accidentat, un barbat de 55 de ani, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitala, in stare critica.

“In evenimentul rutier a fost implicat un lucrator din Ministerul de Interne, un agent de politie din cadrul IPJ Dambovita. Daca se va constata ca a consumat bauturi alcoolice si a condus autoturismul vor fi dispuse masuri contraventionale sau penal”, a precizat comisarul sef Ion Nicolae, in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro

Pe numele politistului a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice

IPJ Dambovita a dat dovada de TRANSPARENTA si NU A ASCUNS nicio clipa incidentul in care a fost implicat seful de post!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial