1 mai 2024
HALAL MISIUNE! “Am solicitat jandarmeria pentru a prinde nişte hoţi de lemne şi am fost ameninţat de ei să nu-i mai chem, să-i plimb atâta drum prin pădure, că e distanţă mare!”

HALAL MISIUNE! “Am solicitat jandarmeria pentru a prinde nişte hoţi de lemne şi am fost ameninţat de ei să nu-i mai chem, să-i plimb atâta drum prin pădure, că e distanţă mare!”

Un echipaj de jandarmi din Dambovita trebuie sa raspunda in fata superiorilor de ce a scapat printre degete doi hoti ce taiau lemne intr-o padure de langa Targoviste!

Un localnic i-a surprins pe indivizi in timp ce sectionau de zor arborii si a sunat in dispeceratul jandarmilor.

Numai ca ajunsi acolo, oamenii legii n-au reusit sa puna mana pe suspecti, acestia abandonand drujba si topoarele si reusind sa se faca nevazuti.

Culmea e ca omul care i-a alertat pe jandarmi de furt s-a trezit tocmai el luat la rost de acestia pe motiv ca-i deranjeaza prea des cu sesizarile si ca ii pune sa mearga prea mult prin padure…

“Am solicitat jandarmeria pentru a prinde niste hoti de lemne si am fost amenintat de ei sa nu-i mai chem, sa-i plimb atata drum prin padure, ca e distanta mare. Este prima data cand va ameninta jandarmii pentru un asemenea apel? Este a treia oara. Am mai solicitat de doua ori, au venit, au prins la locul faptei de fiecare data si de fiecare data am fost amenintat ca merg prea mult prin padure, pe jos…”, a declarat pentru MariusBUGA.ro cel care a cerut interventia jandarmilor.

Ca omul nu ii chemase in zadar stau marturie imaginile surprinse de echipa Pro TV, cand oamenii legii i-au prins in flagrant pe cei doi suspecti in padure.

“Stai pe loc! Uite, o drujba!”

Numai ca suspectii le-au fugit de sub nas celor sase jandarmi, iar asta nu le-a picat deloc bine superiorilor lor

Conducerea Jandarmeriei Dambovita a dispus de urgenta o ancheta interna pentru a stabili daca echipajul de jandarmi ce a intervenit la fata locului s-a comportat corespunzator, de ce a esuat aceasta misiune si daca cel care a apelat dispeceratul lor a fost amenintat asa cum sustine.

“Se vor efectua niste verificari la niverul IJJ Dambovita, iar in urma rezultatelor se vor dispune masuri in consecinta”, spune lt.CIPRIAN VĂTĂŞELU, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Dâmboviţa.

In mod normal, dupa ce au primit apelul in dispecerat, jandarmii ar fi trebuit sa anunte politistii, cei care au competente sa aplice sanctiuni la regimul silvic, numai ca n-au facut asa. Abia la cateva ore dupa s-au autosesizat cei de la politie.

“Ne-am autosesizat si vom efectua verificari urmand a lua masuri legale”, ne-a precizat comisarul LUCIAN CHIRICĂ, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.

Pare incredibil, dar jandarmii l-au anuntat pe cel care i-a sesizat ca urmeaza sa fie sanctionat 500 de lei pentru ca i-ar fi pus pe drum degeaba…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial