28 aprilie 2024
Eveniment caritabil, concert folclor în ajutor: Împreună construim primul spital veterinar social

Eveniment caritabil, concert folclor în ajutor: Împreună construim primul spital veterinar social

Dragi prieteni, Steliana Sima, în numele grupului Folclor în Ajutor, alături de Asociația Sache vă invită în prag de Buna Vestire la concertul caritabil DIN SUFLET PENTRU FIECARE SUFLET, dedicat primului spital veterinar social din România.

Seria de evenimente DIN SUFLET PENTRU FIECARE SUFLET debutează alături de grupul FOLCLOR ÎN AJUTOR cu acest concert caritabil care strânge alături nu mai puțin de 14 artiști din România, care se unesc pentru a pune pe picioare medicina socială veterinară de care animalele vulnerabile au atât de mare nevoie.   

Steliana Sima și grupul Folclor în Ajutor, împreună cu Asociația pentru Protecția Animalelor Sache și Asociația ASCOR, organizează concertul caritabil pentru spitalul care va trata gratuit animalele singure și pe cele care provin din familii vulnerabile, pentru restul oferind prețuri sociale care susțin programul gratuit.

Este singura facilitate de acest fel din România, iar lansarea spitalului marchează și debutul medicinei sociale veterinare din țara noastră.

Mai sunt necesari 110 000 euro pentru a pune în funcțiune spitalul, care este momentan la stadiul de interior. 

Strângerea de fonduri va avea loc la Beraria H, partener principal al evenimentului, pe 24 martie, la ora 17:30,fiecare bilet reprezentând o donație pentru proiectul aflat în stadiul final. 

Spitalul va avea două recepții separate, pentru căței și pisici, 2 săli de consultație, 2 săli de internări – câini și pisici, un laborator, o sală de radiologie, un hol preoperator și postoperator, sală de chirurgie cu 6 mese, un centru de training, vestiare, bucătarie și alte anexe administrative. Pe langa activitatea medicala, spitalul isi propune sa devina și cel mai mare centru de formare profesională din țară.

În seara faptelor bune, ne vor cânta din suflet pentru fiecare suflet: ⁠

* MIOARA VELICU * STELIANA SIMA * MARIANA IONESCU CĂPITĂNESCU *⁠ ELENA MERIȘOREANU * EMILIA GHINESCU *
*MĂRIOARA MAN GHEORGHE * VALENTIN SANFIRA * CODRUȚA FILIP * GRIGORE GHERMAN * MARIA STEPOVENCO *
* EMILIA HOLTEA * ILIE CARAȘ * RALUCA DIACONU * MIHAELA APOSTOL * VASILE OSTAFI *

În cadrul evenimentului se va discuta despre stadiul spitalului si nevoia societății pentru astfel de facilități, iar momentele artistice vor începe la orele 19:00. 

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial