28 aprilie 2024

“Eu niciodată nu mă bat cu oamenii” Victor Ponta A DEMISIONAT!

www.mariusbuga.ro_images_pontaPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că premierul îşi va depune mandatul. Imediat, Victor Ponta a ieşit la declaraţii şi a confirmat afirmaţiile lui Liviu Dragnea.

UPDATE 10.55 Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a spus că premierul Victor Ponta a luat cea mai bună decizie. “Cred că Victor Ponta a făcut ce trebuia în cel mai sincer mod. Era necesar, după părerea mea. Trebuia să demisioneze demult, aşa simt eu. Eu cred că o dată cu modificarea legii electorale se diminuează nivelul de corupţie la nivel politic înalt. Nu vor reuşi doar instituţiile să rezolve probeleme corupţiei. O să fiu foarte sincer. Dacă aş fi preşedinte aş nominaliza un premier care ar face faţă situaţiei la zi. Nu m-as consulta foarte mult cu partidele. Aş merge pe un premier pe care mi l-aş asuma. Aş avea mai multe, dar nu vreau să le spun. Noul premier trebuie să îşi asume pomenile anunţate de Ponta, care vor intra în vigoare de la 1 decembrie. Responsabilitatea preşedintelui e să nu desemneze un premier asupra căruia să nu fie suspiciuni de corupţie. Nu putem să ne călcăm în picioare Constituţie şi legi pentru că mi-e teamă de stradă “, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

UPDATE 10.45 Victor Ponta a făcut primele declaraţii. “Începând de astăzi îmi depun mandatul de prim ministru şi, implicit, al Guvernului. Eu niciodată nu mă bat cu oamenii. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au votat acest guvern. Sper ca depunerea mandatului să satisfacă nevoile protestatarilor. Până când noul guvern va fi instalat, ne vom face treaba în continuare. La ora patru o să avem o şedinţă de guvern ca să le mulţumesc tuturor miniştilor“,a spus Victor Ponta.

sursa -evz.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial