1 mai 2024
Elevii din Priseaca au parte de o surpriză uriaşă la întoarcerea din vacanţă!

Elevii din Priseaca au parte de o surpriză uriaşă la întoarcerea din vacanţă!

microbuzsc„De luni, odată cu începutul noului semestru şcolar, elevii din Priseaca vor beneficia de transport şcolar gratuit la şcolile din Târgovişte.

Vom face două curse dimineaţa, una în jur de ora 07:15- 07:20, a doua, cu plecare din Priseaca, în jur de 07:40, iar după prânz, începând cu orele 12:00, 12:15, 13:15, 14:15, iar vinerea va fi cursă şi începând de la ora 11:15 înapoi către Priseaca.

Şcolile vizate sunt Şcoala Nr. 13 Matei Basarab şi Şcoala Nr. 6, unde sunt cei mai mulţi copii.

Noi am făcut o solicitare de la unităţile de învăţământ, intenţionăm să mai achiziţionăm un autobuz, deocamdată avem un singur microbuz şi este prima dată când copiii din Priseaca beneficiază de transport şcolar la unităţile de învăţământ din Târgovişte.

Au fost în noiembrie şi decembrie solicitări, ne-am întâlnit cu cei din Priseaca, le-am promis că o să le rezolvăm problema şi iată că am reuşit.

Mai avem nevoie de un microbuz atât pentru a diminua numărul de curse şi pentru a rezolva absolut tot ceea ce înseamnă copiii din Priseaca spre unităţi de învăţământ din Târgovişte.

Luni o să avem prima cursă, o să vedem atunci staţiile, ne vom adapta în funcţie de necesităţi, şoferul este pregătit să meargă să transporte copiii acolo unde este nevoie şi să-i ia de acolo de unde este nevoie.

Microbuzul este primit de la Ministerul Dezvoltării, pe vremea când Guvernul nu era tehnocrat. Dacă nu vom rezolva să mai primim un microbuz tot prin Minister, vom achiziţiona noi unul din fonduri proprii.

La Priseaca sunt peste 50 de copii, iar din aceştia cu cele două curse pe care le putem face noi reuşim să luăm 34 de copii dimineaţa, de aceea mai avem nevoie de un microbuz”, spune primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial