27 aprilie 2024
Şelaru: S-a jucat cu focul şi a incendiat dormitorul…

Şelaru: S-a jucat cu focul şi a incendiat dormitorul…

În ultimele ore, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Pompierii de la Garda Voineşti au intervenit în comuna Văleni Dâmboviţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei case. Din cercetările efectuate, se pare că incendiul a fost provocat de un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune (cuptor cu microunde). Au ars: acoperişul locuinţei, tavan din lemn, piese de mobilier şi aparatură electrocasnică; • Pompierii de la Garda Vişina au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe din comuna Şelaru. Se pare că incendiul a fost provocat de un copil care, lăsat nesupravegheat, s-a jucat cu chibriturile, incendiind o dormeză din dormitor;

• Pompierii de la Detaşamentul Pucioasa au fost solicitaţi în comuna Doiceşti (pe DN-71), pentru asigurarea zonei în urma producerii unui accident rutier;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 20 de solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, afecţiuni respiratorii, dureri abdominale şi lombare. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial