19 aprilie 2024
DURERE FĂRĂ MARGINI, la Moreni! “Dumnezeu îşi căuta îngeri şi din păcate te-a ales pe tine, Robert Ionuţ”

DURERE FĂRĂ MARGINI, la Moreni! “Dumnezeu îşi căuta îngeri şi din păcate te-a ales pe tine, Robert Ionuţ”

robertCurg râuri de lacrimi la Moreni. Robert Ionuț Bucă , sportivul în vârstă de numai 19 ani, mort în cumplitul accident din Buzău, este plâns de toți cei care l-au cunoscut.

Dora și-l amintește ca fiind un om mereu cu zâmbetul pe buze, cu mult bun simț, pasionat de sport.

Îi plăcea teribil de mult motocrossul și participa alături de tatăl lui la competiții. Împreună au câștigat numeroase concursuri.

Robert terminase anul acesta liceul și era student în primul an la universitatea din Pitești, la facultatea de sport.

Juca handbal de mic și era unul dintre cei mai buni sportivi.

“Dumnezeu îşi căuta îngeri şi din păcate te-a ales pe tine, Robert Ionuţ
Odiheşte-te în pace,om frumos”

robert1“Păcat.. de tine.. de viata ta..! Ai plecat mult prea devreme si ai lăsat atâtea lucruri neterminate..
Dar şti ce..incerc sa ma obisnuiescu cu gândul.. ca un sportiv nu moare niciodată.. ci pleacă intr-un cantonament din care nu se va mai întoarce niciodată…
Odihneste-te in pace ..nu te vom uita niciodată..!!
Nu am cum sa-l uit vreodata pe acel Robert (sau “spania “cum.iti spuneau cei de aici) care ma trăgea cu sania cand eram mica.. sau cel care imi lua apărare in fata celor care ma băteau cu zăpadă….
Odată si odata ne vom revedea.. nimeni nu ştie cat de curand sau peste cat timp.. dar ce e cert e ca ne vom revedea… iar atunci nu am sa mai fac greseala de a lasa pe altădată ..si am sa-ti spun tot ce nu a reusit in viata asta…pot fi sigura ca va veni si momentul cand ne vom reintalni ..dar nu in viata sau in lumea asta..
Nu te voi uita niciodata…nu am cum ..si nici nu-mi doresc lucrul acesta..nici acum nu ma pot obisnui cu gandul ca ai plecat dintre noi..
Odihneste-te in pace..!”

robert2“Offff si cand te-am zis Robert vezi k poza asta o a fie cu noroc pt tine , o sa castigi si asa a fost …ai fost un campion si vei ramane un campion in inimile noastre te iubim . Dumnezeu sa te odihnească in pace suflet bun …ai plecat prea repede de langa noi,aveai o viata inainte si o carieră care nu ai dus-o la bun sfarsit!!!Ai plecat mult prea repede de langa familia ta care erai mândria inimii lor !!!Odihneste-te in pace inger frumos !!”, sunt doar cateva dintre mesajele sfasietoare postate pe pagina de facebook a lui Robert.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial