27 aprilie 2024
După bătaie, controale! NEREGULI cu fierul de la Bălteni!

După bătaie, controale! NEREGULI cu fierul de la Bălteni!

POLIŢIŞTII AU OPRIT ÎN TRAFIC PENTRU CONTROL UN ANSAMBLU DE VEHICULE ÎN CARE ERAU TRANSPORTATE 12 TONE DE MATERIAL FEROS

Conducătorul auto este cercetat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată

Poliţiştii din cadrul Serviciilor de Investigarea Fraudelor şi Poliţie Rutieră, însoţiţi de specialişti din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul transportului de mărfuri.

Cu această ocazie, poliţiştii rutieri au oprit în trafic pentru control un ansamblu de vehicule condus de R.V., de 45 de ani, din municipiul Ploieşti, în care era transportat meterial feros.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cele 12 tone de deşeuri feroase proveneau de pe raza localităţii Bălteni, deşi conducătorul auto prezentase un aviz de însoţire eliberat de o societate de profil din judeţul Giurgiu.

Poliţiştii continuă cercetările, întreaga cantitate de deşeuri feroase fiind ridicată în vederea confiscării.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26 800 de lei, fiind confiscate bunuri ( 300 de kilograme de cereale, 1550 kg de cartofi, 250 kg de pepene), în valoare totală de 13000 lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial