28 aprilie 2024
Drama unei femei din Găești. Prin ce necazuri grele trece la 73 de ani…

Drama unei femei din Găești. Prin ce necazuri grele trece la 73 de ani…

Necazuri fără sfârșit pentru o femeie în vârstă de 73 de ani, din orașul Găești.

Din cauza certurilor și a problemelor cu fiul ei, biata bătrână a cerut deseori ajutorul autorităților.

Individul, de 53 de ani, a fost obligat de instanță să stea la distanță de cea care i-a dat viață.

Împotriva lui a fost emis un ordin de protecție, dar bărbatul l-a încălcat și a continuat să meargă în curtea părinților săi, informează IPJ Dâmbovița.

”În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de un bărbat de 53 de ani, din Găești, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia din măsurile dispuse la art. 38 din Legea 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

Bărbatul este bănuit că, în zilele de 9 aprilie, 27 aprilie și 10 mai a.c., ar fi pătruns în curtea locuinței mamei acestuia și ar fi încălcat măsurile stabilite prin ordinul de protecție emis de către Judecătoria Găești.

Bănuitul a fost prezentat magistraților, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăție”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial