27 aprilie 2024
Drumurile din Răcari, modernizate!

Drumurile din Răcari, modernizate!

asf-racComunicat de presă

În această perioadă, Consiliul Județean Dâmbovița, prin direcțiile de specialitate, realizează activități de monitorizare și verificare pe teren la obiectivele de infrastructură rutieră de interes județean, aflate în derulare.

În acest sens, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, însoțit de senatorul Titus Corlățean, a verificat lucrările derulate pe sectorul de drum DJ 711A Săbiești – Colacu și Ghergani – Lungulețu. Obiectivul este finanțat prin OUG nr. 28/2013 și are o lungime de 7,812 km. Valoarea totală a investiției este de 7.482.470 lei iar, până în prezent, s-a realizat stratul de bază pe o lungime de 4,5 km pe sectorul Ghergani – Lungulețu și, respectiv, 0,9 km pe sectorul Săbiești – Colacu.

Lucrările pentru primul strat de asfalt pe tronsonul Săbiești – Colacu se află în desfășurare și, potrivit constructorului, această etapă se va finaliza în aproximativ 2 săptămâni.

De asemenea, au mai fost monitorizate și obiectivele derulate pe DJ Butoiu – Dragomirești (aflat în procedură de recepție) și DJ 611 Glogoveanu – Șelaru (lucrări de reparații, în prezent, în desfășurare). În privința acestor obiective, s-au constatat anumite neconformități în urma cărora Consiliul Județean Dâmbovița a notificat agenții economici responsabili de lucrări în vederea remedierii acestora.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial