27 aprilie 2024
Drumul din munte, GREU de parcurs! Uite ce a păţit acest turist

Drumul din munte, GREU de parcurs! Uite ce a păţit acest turist

1 (2)Un turist din județul Vaslui, aflat în dificultate, în Masivul Montan Bucegi a fost sprijinit de jandarmii montani.

În urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Zănoaga au intervenit în zona Scropoasa, din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unei persoane care se afla în dificultate.

Turistul a plecat cu autoturismul de la o cabană din zona Peștera, pe DJ 714 și intenționa să ajungă la Sinaia. La un moment dat, în zona Cabana Roșie a rătăcit drumul principal și nu a mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza stratului de zăpadă.

În urma acțiunii jandarmilor montani, turistul din județul Vaslui, a fost sprijint să deblocheze autovehiculul, fiind condus în condiții de siguranță până la Cabana Roșie, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial