29 martie 2024
Droguri la Viforâta! Un tânăr a fost arestat pentru introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc

Droguri la Viforâta! Un tânăr a fost arestat pentru introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc

IMG-20180612-WA0026ARESTAT PENTRU OPERAȚIUNI CU DROGURI DE RISC

Polițiștii de combaterea criminalității organizate din Dâmbovița, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 4 percheziții la 2 persoane bănuite de înființarea unei culturi de cannabis, în urma cărora au fost indisponibilizate resturi de materie vegetală, laptop-uri, bani și o plantație de cannabis.

davActivitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

Începând cu luna iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combaterea a Criminalității Dâmbovița, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmbovița, au investigat înființarea unei culturi de cannabis, de tip out-door, formată din peste 30 de plante și înființată pe o colină din localitatea Viforâta.

IMG_20180823_081624La data de 18 septembrie a.c., polițiștii au efectuat 4 percheziții la 2 persoane bănuite de înființarea și recoltarea unei părți din cultura de cannabis.

În urma descinderilor, au fost indisponibilizate resturi de materie vegetală, o țigară confecționată artizanal ce conținea cannabis, 3 laptop-uri, 23.000 de lei, o plantație de cannabis și alte obiecte purtătoare de urme de cannabis.

De asemenea, un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore, iar în urma probatoriului administrat, instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

În activități au fost angrenați și polițiști ai Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate Ploiești, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și  jandarmi.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial