27 aprilie 2024
Dărmăneşti – Teambuilding la bibliotecă!

Dărmăneşti – Teambuilding la bibliotecă!

Comunicarea este cel mai important element al societății moderne, singurul care poate crea o punte între generații.

Pentru a-i face pe tineri și vârstnici să participe la activități culturale împreună, Biblioteca Comunală Dărmănești a organizat în perioada 28 iunie – 4 iulie 2012 cursuri de comunicare, intercunoaștere și lucru în echipă.

Prin intermediul ședințelor de lucru, participanții au ieșit din cotidian și au luat parte la jocuri de teambuilding, comunicare eficientă în echipă, și-au identificat stilurile personale de lucru și au învățat să fie mai receptivi și să asculte mai mult, indiferent de vârstă.

Sprijinul în realizarea acestor ateliere a fost acordat de Asociația Tineri pentru Europa de Mâine și Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște din cadrul Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița.

Cursurile fac parte dintre activitățile planificate să aibă loc în cadrul proiectului Tradiție și Inovație în Biblioteca ta! finanțat prin programul Economia bazată pe cunoaștere.

Feed-back-ul primit din partea cursanților a fost unul pozitiv, ei exprimându-și dorința de a participa și la activitățile viitoare din cadrul proiectului.

Printre acestea se numără inițiere în tainele PhotoVoice, inițiere în utilizarea cataloagelor virtuale de bibliotecă, seri de film, prezentări Power Point despre personalitățile culturale locale și altele.

Echipa vă invită să urmăriți desfășurarea activităților din cadrul proiectului!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial