26 aprilie 2024
DRAMĂ SFÂŞIETOARE la Pucioasa! Trei copii au rămas orfani de tată. Dispărut de patru zile, găsit MORT în Bucureşti

DRAMĂ SFÂŞIETOARE la Pucioasa! Trei copii au rămas orfani de tată. Dispărut de patru zile, găsit MORT în Bucureşti

mpuc2Tragedie intr-o familie tanara din orasul Pucioasa. Un barbat in varsta de 34 de ani, tatal a trei copii mici, a murit dupa ce ar fi cazut pe gheata, pe o strada din Capitala.

Rudele nu mai stiau nimic de el de patru zile. Vineri plecase in Bucuresti sa rezolve mai multe treburi, dar de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viata.

Cei apropiati au anuntat disparitia la politie, dar abia ieri l-au gasit fara viata la morga Spitalului Universitar.

Investigatorii urmeaza sa afle exact ce s-a petrecut in ultimele ore de viata ale omului.

mpuc3CORINA PONEA, soţia bărbatului dispărut: “A plecat vineri la treaba lui, unde trebuia sa se duca si n-a sosit. L-a sunat sora lui, unde esti, mai Iuli?! Sunt in microbuz, sa ajung la Bucuresti. De atunci n-am mai stiut de el, il tot sunam si n-a mai raspuns. A alunecat pe gheata si a cazut cu capul, are doi dinti rupti din gura”

mpucDUMITRU PONEA, tatăl bărbatului dispărut: “Dimineata i-am facut bagajul sa plece… A plecat imediat, n-a mai zis nimic,… I-a abatut lui sa plece asa repede…”

Rudele se gandesc cu groaza cum o sa-si creasca femeia cei trei copii. N-ar loc de munca, iar singurele venituri sunt alocatiile celor mici

ANA MARIA BLAJ, cumnata bărbatului dispărut : “Trei copilasi care o sa creasca cu paine de viata amara, singuri…”

Legistii urmeaza sa se pronunte cu privire la cauza mortii barbatului. Pana atunci, politistii continua investigatiile sa afle cat mai multe amanunte din ultimele ore de viata ale omului

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial