22 mai 2024
Drama sfâşietoare a lui Cosmin, bărbatul de 40 de ani care a fost răpus de mult prea multe poveri ale vieţii. “Drum lin spre cer, tati! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Drama sfâşietoare a lui Cosmin, bărbatul de 40 de ani care a fost răpus de mult prea multe poveri ale vieţii. “Drum lin spre cer, tati! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

“Drum lin spre cer, tati! Dumnezeu să te odihnească în pace!” – este mesajul sfâşietor al fiicei lui Cosmin, bărbatul de numai 40 de ani, din Târgovişte, care a sfârşit tragic.

Cosmin era stâlpul şi sprijinul celor doi copii ai săi, băiatul lui fiind imobilizat într-un cărucior cu rotile, de care avea singur grijă. În plus, îşi îngrijea şi părinţii suferinzi şi în etate.

Mama bărbatului mărturiseşte cu lacrimi amare că fiul ei “intrase într-o depresie mare și îl presau foarte mult greutățile. Nu a mai putut să lupte, iar acum nu poate nimeni să-l înlocuiască”.

Femeia este cea care l-a descoperit fără viaţă şi a sunat cu disperare la 112 după ajutor.

La faţa locului au ajuns salvatorii. Aceştiau au început manevrele de resuscitare, dar din păcate inima lui Cosmin a refuzat să mai bată.

Şirul necazurilor pare că nu se mai termină în familia lui Cosmin. Mama lui se luptă cu o boală cruntă, iar tatăl său a suferit un atac cerebral, din cauza căruia a rămas cu sechele.

Familia lui Cosmin are nevoie mare de ajutor, iar orice gest, oricât de mic, contează enorm pentru aceşti oameni greu încercaţi.

Puteţi dona orice sumă în contul RO39BTRLRONCRT0CN5068101, pe numele Radu Cosmina-Gabriela, fiica lui Cosmin.

Dumnezeu să-l ierte şi să dea putere familiei sale în aceste zile cumplit de grele.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial