20 aprilie 2024
Drama lui Luca. „Luptăm pentru viaţa lui și trăim un coșmar”

Drama lui Luca. „Luptăm pentru viaţa lui și trăim un coșmar”

Un băiețel în vârstă de doi, din Morteni, trece prin chinuri cumplite, după ce a primit mai multe diagnostice devastatoare.

Micuțul face chimioterapie, a suferit nenumărate intervenții chirurgicale și are nevoie urgent de 5.000 de euro pentru investigații în Germania, care i-ar putea salva viața.

De la 6 luni, este plimbat prin spitale, respins de medici și dus de colo până colo prin clinici, conform Cronicii de Găeşti. Pe lângă toate acestea, este chinuit îngrozitor într-un sistem sanitar care te condamnă direct la moarte.

Părinții sunt distruși, plâng zi și noapte. Este singurul lor copil. Nu au cerut niciun leu de la nimeni, dar acum sunt în situația de a nu mai putea face credit și nici de a suporta costurile pentru investigațiile de care copilașul are atâta nevoie.

Luca este o frumusețe de copil și are o șansă să-și recapete sănătatea, dar nu aici. De aceea, părinții fac un apel disperat la semeni: „Chiar dacă ne este greu să apelăm la ajutorul oamenilor, nu mai avem altă soluție. De un an și jumătate, luptăm pentru viata lui și trăim un coșmar. Copilul nu a avut nimic până la 6 luni. De atunci însă, am trecut prin iad. Trebuie să facem tot ce putem pentru el. Nu-mi doresc decât să trăiască și să-l vad sănătos”, ne-a spus Mihaela, mama lui Luca.

Viața băiețelului atârnă acum de 5000 de euro. Pentru unii, este suma pe care o cheltuiesc într-un concediu, dar pentru acești părinți amărâți înseamnă șansa la viață a unicului lor copil. Oameni buni, hai sa facem un efort și să-l ajutam pe Luca să ajungă în Germania.

Donații se pot face în contul RO17BACX0000001782883000 deschis la Unicredit pe numele Radu Nicolae sau părinții pot fi contactați la numerele de telefon 0786765022 (Radu Nicolae), 0739645581 (Mihaela Nicolae).

sursa – Cronica de Gaesti

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial