29 martie 2024
DRAMĂ IMPRESIONANTĂ! Şase copii şi părinţii lor au rămas sub cerul liber după ce casa în care locuiau a luat foc

DRAMĂ IMPRESIONANTĂ! Şase copii şi părinţii lor au rămas sub cerul liber după ce casa în care locuiau a luat foc

6-2Sase copii si parintii lor au ramas sub cerul liber dupa ce casa in care locuiau a luat foc.

In zadar au incercat vecinii sa stinga valvataia: pana la sosirea pompierilor n-a mai fost nimic de salvat. Casa modesta era din chirpici, iar flacarile au inghitit-o cu repeziciune.

Ramasi doar cu hainele de pe ei, parintii si cei sase copii din Dambovita se adapostesc acum pe la rude si spera sa-si poata incropi, totusi, un adapost, pana la prima zapada.

Vecinii povestesc ca s-au speriat ingrozitor cand au vazut casa in flacari. S-au temut ca nu cumva parintii si cei 6 copii sa fie prinsi in capcana de foc.

4-1Oamenii au sarit repede si i-au ajutat pe cei doi parinti sa-si scoata copiii din casa. Cel mai mic n-a implinit inca 2,  iar cel mai mare are 16 ani.

Din primele date, se pare ca incendiul a pornit de la cosul sobei care ar fi fost infundat.

Cei care pot sa le intinda o mana de ajutor pot dona in contul RO 81 RZBR 0000 0600 1885 6317, deschis la Raiffeisen Bank pe numele proprietarului casei arse, Nicolae Badea.

2-3Proprietarii casei arse sunt vacarii satului si toata lumea ii pretuieste pentru cinste si harnicie. Oamenii se gandesc acum sa-i ajute cu bani sau materiale de constructie ca sa isi poata ridica un adapost pana nu da zapada.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial