10 mai 2024
Dragomireşti – Şi-a montat plăcuţe cu NUMERE FALSE de înmatriculare!

Dragomireşti – Şi-a montat plăcuţe cu NUMERE FALSE de înmatriculare!

Numar-inmatriculareCercetați pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Bulevardul Unirii din Târgoviște, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Dragomirești.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul nu era înmatriculat și avea montate plăcuțe cu numere false de înmatriculare.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „punere în circulație ori conducere pe drumurile pulice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii” și „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”.

Alți doi bărbați au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, deși valabilitatea autorizațiilor provizorii de circulație era expirată.

Pe numele lor, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de „punere în circulație ori conducere pe drumurile pulice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial