4 mai 2024
Ce de ghivece aveau băieţii ăştia! Dar nu cu flori, ci cu PLANTE DE CANNABIS!

Ce de ghivece aveau băieţii ăştia! Dar nu cu flori, ci cu PLANTE DE CANNABIS!

drog1REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Două culturi de cannabis in-door au fost descoperite și ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T., în urma a patru percheziții efectuate la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Două persoane au fost reținute și urmează a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T. B.T. Dâmbovița au efectuat patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite că, începând cu luna decembrie 2014, ar fi cultivat in-door plante de cannabis.

Trei dintre percheziţii s-au desfăşurat în localitățile Târgovişte, Manga şi Ghineşti din judeţul Dâmboviţa, iar una în localitatea Priboieni din judeţul Argeş.

drog

Din cercetări a reieşit că unul dintre bănuiţi ar fi mutat o cultură de plante din Manga, la locuinţa altui bărbat din judeţul Argeş şi ar fi înfiinţat o nouă cultură, în luna februarie a.c., într-o locuinţă din Ghineşti.

În urma percheziţiilor au fost descoperite două culturi de cannabis in-door , amenajate în interiorul locuinţelor, două instalaţii artizanale destinate stimulării creşterii plantelor de cannabis, patru recipiente ce conţineau fertilizant, peste 160 de fragmente vegetale de tutun în amestec cu cannabis, 1,71 grame de cannabis, 192 de alveole folosite la cultura răsadurilor şi 399 de ghivece în care erau cultivate plante de cannabis.

De asemenea, au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

În urma probatoriului administrat, faţă de doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale Inspectoratul General al Poliției Române.

La activități au participat şi polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, precum și jandarmi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial