26 noiembrie 2022
Doiceşti – Şcoala de vară, o altfel de vacanţă

Doiceşti – Şcoala de vară, o altfel de vacanţă

Comunicat de presă

– SCOALA DE VARA – O ALTFEL DE VACANTA”

EDITIA A V- A DOICESTI 2013

Biblioteca „Nicolae Neagu”Doicesti, judeţul Dâmboviţa in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Doicesti, Biblioteca I.H.Radulescu Targoviste, Centrul „Europe Direct”Targoviste, organizeaza „Scoala de Vara – O altfel de vacanta”, proiect care se afla la a cincea editie si care s-a bucurat de un mare succes in editiile anterioare.

“ŞCOALA DE VARĂ –O ALTFEL DE VACANTA “se doreşte a fi o şcoală pentru copiii care nu au posibilitatea de a petrece vacanţa în tabere , o …ALTFEL de şcoală, un loc în care să predomine CREATIVITATEA şi ARMONIA. Aici e locul potrivit de a petrece o parte din vacanţa cea mare, aici e un mediu atractiv şi un cadru favorabil dezvoltării aptitudinilor,creativităţii , imaginaţiei ,etc.

Mai mult, la Şcoala de vară , copiii se vor juca creând, vor învăţa jucându-se , se vor implica într-o gamă variată de activităţi interactive ,creative şi recreative . Toţi copiii vor fi călăuziţi cu grijă şi competenţă de o echipă de cadre didactice si tineri voluntari înarmati cu experienţă, profesionalism , entuziasm şi pasiune, dornici de a-i introduce într-o atmosferă creativă , plăcută şi relaxantă de petrecere a timpului.

În perioada 15 iulie -15august , de marti până vineri , de la orele 10.30 – 14.00, copiii vor participa la activităţile din cadrul urmatoarelor ateliere: Cuvinte Vrăjite (lectură si scriere creativă);

Sa stii mai multe, sa fii mai bun unde vor fi dezbatute temele:

Igiena mama sanatatii, Alimentatia o problema?, Codul bunelor maniere,; Culoare şi Fantezie cu secţiunile: Pictură , Desen ,Artă decorativa,obiceiuri si traditii populare romanesti; Magia Muzicii si a dansului ; Calculatorul prietenul meu, Sport si sanatate La acest proiect sunt inscrisi un numar de 115 copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Activitatile se vor desfasura in Sala Casei de Cultura din localitate, care va fi amenajata special in acest scop.

LUNI 15 IULIE 2013, LA ORA 10:00 va avea loc festivitatea de deschidere a cursurilor. Activitatea va avea loc în sala de festivităţi a Casei de Cultura a comunei Doicesti, în prezenţa invitaţilor de la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu, a oficialităţilor locale şi a reprezentanţilor mass-media.

Coord. proiect

bibliotecar,

Gabriela Cristea

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial