1 mai 2024
Doicești: Unde au dispărut cablurile din cupru și aluminiu

Doicești: Unde au dispărut cablurile din cupru și aluminiu

”Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmilor, au descins la domiciliul a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, din municipiul Târgoviște.

În urma percheziției, polițiștii au descoperit mai multe telefoane și articole de vestimentație necesare pentru întărirea probatoriului administrat.

De asemenea, cei trei bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, iar, ulterior, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 2 spre 3 aprilie a.c., bănuiții ar fi pătruns într-un imobil aflat în proces de demolare, din localitatea Doicești, de unde ar fi sustras cabluri din cupru și aluminiu, în valoare de 1.400 de lei.

Cei trei bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, precizează Poliția Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial